Nastavlja da krši pravila: Megan Markl hoće da se porodi kod kuće

Vojvotkinja Megan Markl planira da prekrši još jedno pravila i donela je najnoviju odluku da se porodi kod kuće, što bi moglo da razljuti članove kraljevske porodice, redom prenose mediji u Britaniji pisanje magazina "Veniti fer".

Subota, 08.12.2018.

20:04

Izvor: Nedeljnik

Nastavlja da krši pravila: Megan Markl hoće da se porodi kod kuće
Foto: Gettyimages

Podeli:

Izvori su rekli "Vaniti feru" da Megan želi drugačije iskustvo od svojih prethodnica i da par razmatra druge "opcije", navodeći da možda neće roditi bebu u privatnom porodilištu gde su prinčevi Vilijam i Hari oboje rođeni i gde je Kejt Midlton rodila sve troje dece.

Pacijenti plaćaju više od 7500 funti za privilegiju porođaja u bolnici "Lindo Wing", gde je na meniju i najfiniji šampanjac.

Iako je vojvotkinja Kejt Midlton najnormalnije išla u bolnicu, Megan to ne želi iako običaji kraljevske porodice tako nalažu.

Ona želi da se porodi kod kuće prirodnim putem, a ukoliko se to stvarno i dogodi, biće prva koja je prekršila pravilo jer je i Kejt zbog običaja sva tri puta išla u bolnicu ispred koje je nekoliko sati kasnije pozirala okupljenim fotografima.

Još uvek nije poznat tačan razlog zašto je ovo odlučila, ali spekuliše se da su u pitanju fotografi koje ona želi da izbegne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.