Pop pevačica nema vremena za venčanje

Pevačica Ledi Gaga poslednjih nekoliko meseci zauzeta je promocijom filma “A Star Was Born” u kojem glumi savršeni ljubavni par zajedno sa Bredlijem Kuperom.

Sreda, 12.12.2018.

17:00

Izvor: azra.ba

Pop pevačica nema vremena za venčanje
foto: Getty

Podeli:

Film koji joj je doneo neočekivanu slavu poremetio je njene privatne planove, a venčanje o kojem se govorilo u prethodnom periodu, palo je u drugi plan.

Naime, Gaga i njen partner Kristijan Karino svoju ljubav planirali su da krunišu brakom, ali su ih pevačicine poslednje aktivnosti poremetile u njihovim namerama.

"Gaga mesecima ne stiže da se pozabavi venčanjem, za koje želi da bude ogromno i veoma glamurozno. Ona potiče iz velike, tradicionalne porodice i svi znaju da voli stvari da radi na visokoj nozi i zbog toga još uvek ne može da se posveti planiranju ceremonije“, izjavio je izvor blizak pevačici.

Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa glumcem i modelom Tejlorom Kinijem, Gaga je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu sa agentom Kristianom Karinom koji je angažovan kao saradnik marketinške firme koja zastupa poznatu pevačicu. No, nakon sjajne filmske role i velikog uspeha koji je doživela igrajući sa Bredlijem Kuperom, mnogi su mišljenja kako Gaga gaji posebna osećanja prema markantnom glumcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare