Najnoviji trend u vezi sa trudnoćom: Jesu li žene zaista preterale?

Mnogi smatraju da su pojedine pripadnice lepšeg pola prevršile svaku meru odlukom da sa milionima stranaca na licu mesta podele jedan od najintimnijih trenutaka u svom životu…

Utorak, 25.12.2018.

12:58

Izvor: super zena

Najnoviji trend u vezi sa trudnoćom: Jesu li žene zaista preterale?
foto: Thinkstock

Podeli:

Ukucajte na engleskom reči “rezultati testa za trudnoću”, i pretraživač na Jutjubu će izbaciti preko 18 000 video klipova od kojih su neki stekli milione pregleda. Svima njima jedno je zajedničko – nasmejane devojke koje se testiraju na licu mesta, deleći tako sa milionima stranaca neke od svojih najintimnijih trenutaka.

Jedna od njih je i Keri Dajer, domaćica iz Engleske.

“Kao obučeni mejk-ap artist, postavljala sam svoje video klipove sa savetima u vezi sa lepotom, dok nisam shvatila da ljude mnogo više zanimaju klipovi o mom porodičnom životu. Još u period adolescencije mi je rečeno da imam samo 3 odsto šanse da zatrudnim zbog policističnih jajnika, pa sam bila van sreće od sebe kada sam ostala u drugom stanju sa svojom prvom ćerkom Sijenom, i bilo mi je izuzetno žao kasnije, što nisam zabeležila taj predivan i toliko dragocen trenutak”, kaže Keri.

Kada je to učinila sa drugom trudnoćom, koja se završila tako što je izgubila bebu, Keri je bila zatečena brojem komentara punim saosećanja i podrške koji su usledili.

“Mnoge od tih žena prošle su kroz sličnu situaciju i imale su potrebu da svoju priču i osećanja podele sa nekim. Smatram da je dobra stvar što je moguće edukovati ljude na ovakav način. Zato I radim ovo – da bih pomogla i drugim mamama”, objašnjava Keri.

Njeno mišljenje deli i dvadesettrogodišnja Korin Haunslou.

“Kada sam videla prvo video, bila sam šokirana, jer u pitanju toliko privatna stvar. Ali, ubrzo sam shvatila da nisam jedina koja muči muku sa pokušajima da ostanem u drugom stanju, pa je susretanje sa tuđim iskustvima imalo veoma umirujuće dejstvo na mene”, kaže Korin. “Jedan muškarac nikada neće moći da razume težinu razočaranja žene, kada shvati da je test opet negativan. Redovno se testiram, svakog meseca, i to njemu ne pričam, jer znam da nije u stanju da razume. Ali zato svaki rezultat podelim sa svojim pratiocima na Jutjubu. Ženska podrška mnogo mi znači, neverovatne su”, zaključila je Korin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare