Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu za 2018. godinu

Sa samo četiri godine nosila je reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu.

Ponedeljak, 31.12.2018.

17:00

Izvor: index.hr

Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu za 2018. godinu
foto: Getty

Podeli:

Proslavila se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali "najlepšom devojčicom na svetu". Jedanaest godina kasnije Tilan Blondo ponovno je proglašena najlepšom devojkom na svetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu.

Popis najlepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to "najraznolikiji izbor lepotica". Njihov video s ovogodišnjim devojkama na listi najlepših skupio je čak dva miliona pregleda u samo dva dana.

Druga najlepša je tajvanska glumica Čou Cu-ju, treća izraelska manekenka Jael Šelbija, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano.

Izbor je osnovao britanski filmski kritičar TC Candler, a među najlepšim ženama dosad bile su Mišel Fajfer, Marion Kotijar i Džordan Dan.

Tilan je sa samo četiri godine nosila reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila veoma našminkana i odevena u kratku haljinu.

Kći francuskog fudbalera Patrika Blondoa danas je ambasadorka L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerke Lolite Lempike.

📷 @veronikaloubry 🖤make up @brizio_m.u.a 🖤

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

🦁

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.