Poznata glumica o majčinstvu: "Znam da imam sve mogućnosti, ali mnogo je teško"

Glumica Kira Najtli je u najnovijem intervjuu za Balance magazin priznala koliko je teško biti majka.

Četvrtak, 10.01.2019.

09:29

Izvor: super zena

Poznata glumica o majčinstvu:
foto: Getty

Podeli:

Kira i njen suprug Džejms Rajton imaju trogodišnju ćerku Edi, a glumica je pokušala da objasni na koji način ona vidi majčinstvo.

"Ne postoji ništa seksi u tome što trenutno pokušavam da kontrolišem jednu trogodišnjakinju, tako da sada nisam zanimljiva medijima“, rekla je.

"Mislim da se ženama ne odaje dovoljna čast za mentalni i fizički maraton kroz koji prolaze kada postanu majke“, nastavila je glumica.

"Svesna sam da dolazim iz privilegovane sredine jer imam karijeru i mogu da priuštim čuvanje za dete, ali i dalje majčinstvo nalazim da je j**o teško. Smatram da je uredu da kažem tako nešto.“

"To ne znači da ja ne volim svoje dete, nego samo priznajem da nespavanje, hormonalne promene i zaokreti u odnosu sa partnerom su sve stvari koje čine da se osećam da negde grešim svakodnevno. Treba sebe samo da podsećam da nigde ne grešim već radim šta mogu, a nije nimalo lako“, bila je iskrena Kira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.