Kolegama je bilo neprijatno: Neprimereno i promiskuitetno ponašanje Hajdi Klum

Nemačka manekenka je za Božić objavila veridbu s mlađanim muzičarem.

Petak, 11.01.2019.

10:02

Izvor: tportal.hr

Kolegama je bilo neprijatno: Neprimereno i promiskuitetno ponašanje Hajdi Klum
foto: Getty

Podeli:

Na dodeli Zlatnih globusa održanoj u Los Anđelesu pre nekoliko dana pojavila se Hajdi Klum sa svojim 17 godina mlađim verenikom Tomom Kaulicom. Par je međutim preterao sa svojim promiskuitetnim ponašanjem, zbog čega su ih kolege, predvođene Antonijem Banderasom, izbegavale.

Supermodel Hajdi Klum poslednjih meseci daje do znanja da je zaljubljenija nego ikad. Da je ponovo sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicom svima je pokazala i na ovogodišnjim dodelama nagrada Zlatni globus i In stajl nagradama, a u jednom trenutku emocije i strast toliko su je ponele da je kolegama prekipelo.

Prema rečima učesnika, Klumova i Kaulic su se toliko strastveno ljubili sve vreme, a među prvima je to primetio španski glumac Antonio Banderas.

Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodele nagrada očigledno izbegavao Hajdi i njenog verenika.

Banderas je, prema pisanjima stranih medija, celu situaciju opisao kao promiskuitetnu i rekao da se osećao kao da je na "striptiz zabavi".

Nemačka manekenka je za Božić objavila veridbu s mlađanim muzičarem, a na komentare da joj je izabranik premlad reagovala je ovako: "Još verujem u brak i ljubav, iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro telo. Moj verenik je mnogo mlađi od mene, ali meni to ne smeta. Treba da bude srećan i manje da se brine jer se od toga dobijaju bore".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.