Nova diva Holivuda tvrdi da je i dalje obična 28-godišnjakinja

Margo Robi, uprkos ogromnoj slavi koju je stekla poslednjih nekoliko godina u Holivudu, i dalje smatra sebe običnom 28-godišnjakinjom.

Petak, 11.01.2019.

12:38

Izvor: Super žena

Nova diva Holivuda tvrdi da je i dalje obična 28-godišnjakinja
foto: Getty

Podeli:

Nakon što ju je uloga pored Leonarda Dikaprija u filmu „Vuk s Vol strita“ proslavila, Margo Robi niže ulogu za ulogom, a sada je najavljeno i da će tumačiti Barbiku u prvom filmu o ovoj legendarnoj lutki.

Iako je poznata i poslovno angažovana, ona tvrdi da i te kako ima vremena za privatni život, koji živi kao sav normalan svet.

"Ne brinite, nemam osećaj da mi je neko oduzeo dvadesete godine. Još uspevam da budem obična 28-godišnjakinja“, rekla je za Dejli telegraf.

*ALT

Glumica je 2014. godine osnovala sopstvenu produkcijsku kuću Lak šejp entertejnment (LuckShape Entertainment) zajedno sa suprugom i rediteljem Tomom Akerlijem.

Margo je odrastala bez oca, koji je ostavio njenu majku i četvoro dece. Glumica ima dvojicu braće i sestru.

Na snimanju filma „Suite Francaise“ 2013. godine je upoznala sadašnjeg supruga Toma Akerlija, Britanca koji je na setu radio kao pomoćnik reditelja.

Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za Toma rekla da je „najzgodniji frajer u Londonu“. U intervjuu za magazin „Vog“ 2017. godine Margo je priznala da se zaljubila u njega još na početku druženja, ali da nije imala hrabrosti da mu to saopšti.

*ALT

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margo promovisala film „Vuk sa Vol strita“, ali njihova romansa nije bila posebno zanimljiva javnosti. Retko su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu, a u javnosti su se povremeno pojavljivale zajedničke slike.

U decembru 2016. godine pojavile su se glasine da se par venčao na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej u Australiji, nedaleko od mesta gde je Margo odrasla. Glumica je na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanim prstenom kao potvrdu da se venčanje održalo.

A post shared by @margotrobbie on

⛄️Lapland⛄️

A post shared by @ margotrobbie on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.