Nedeljni horoskop: Blizanci na sedmom nebu, Vodolije moraju da se aktiviraju

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 28.01.2019.

08:22

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Blizanci na sedmom nebu, Vodolije moraju da se aktiviraju
foto: Thinkstock

Podeli:

Kod zauzetih Ovnova i dalje traje period u kojem je strast ključni element u odnosu sa voljenom osobom. Naravno da je ta strast odlična kada se koristi na onaj pravi način, ali emotivno ludilo može otići i na drugu stranu – pa neće biti iznenađujuće ukoliko se vi i partner budete čas voleli, čas svađali.

Kod nekih Bikova ovi dani mogu doneti veliku zabrinutost i nespokoj zbog nekog člana partnerove porodice. Oni koji su slobodni – trigon vaše vladarke sa Uranom može da vas brzinski digne i isto tako brzinski vam ubaci neku novu osobu u život. E sad, da li će to ostati samo na prijateljstvu, avanturi ili prerasti u nešto više – videćemo....

Slobodnim Blizancima poznanstvo koje može ići posredstvom prijatelja ili pak preko društvenih mreža – može zaista pomutiti mozak. U ovoj se nedelji može započeti priča koja će u sebi nositi sve – i element iznenađenja, i jednu ludu energiju, i ogromnu strast koja će vas odneti na sedmo nebo.

Slobodni Rakovi – kontakt sa osobom preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža može raspaliti sve strasti u vama.

Lavovi lepi dani su pred vama, ispunjeni zanimljivim dešavanjima.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare