Ovo su najveći švaleri i zavodnici horoskopa, a evo kako da ih osvojite

Horoskop ima svoju listu muškaraca koji su najbolji ljubavnici i zavodnici. Nije uvek lako imati ih pored sebe.

Utorak, 29.01.2019.

08:17

Izvor: super zena

Ovo su najveći švaleri i zavodnici horoskopa, a evo kako da ih osvojite
foto: Getty

Podeli:

Rak

Kao najemotivnijem i najosetljivijem znaku zodijaka, Raku treba nežan dodir i duboka emocionalna povezanost sa partnerom. Cene brižnost i primetiće ako činite dobra dela drugima. Predani su ljubavnici, a seks sa njima je odličan, jer oni uživaju u istraživanju….ali ako izneverite njihovo poverenje, spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti?

Rak se može najbolje zavesti romatničnim ali spontanim zavođenjem u opuštenoj atmosferi. Posebno će im se dopasti devojka koja pleni inteligencijom i nastupa iskreno i bez foliranja. Zanimljivo je to da će ih pre privući devojke u sportskom izdanju, patikama i atletskim majicama koje diskretno nagoveštavaju zgodno telo, nego nafurana ženska u skupim krpicama i štiklama.

Škorpija

Najseksualnijem od svih horoskopskih znakova zodijaka Škorpiji nije strana manipulacija i iskorišćavanje drugih radi zadovoljavanja njihovih monstruoznih seksualnih apetita. Imaju hipnotičku privlačnost, a u fizičkom smislu su odlični u krevetu. Jedini problem može biti njihova nesposobnost da spoje emocije u celu priču. Ali, ko zna…možda se baš vama posreći.

Kako ga zavesti?

Škorpiju je izuzetno teško zavesti, jer su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici… Ipak, velike šanse imate ukoliko je vaš “plen” osetljiv na dobru kapljicu. Uz koju čašicu više, njihove barijere popuštaju i možda, samo možda imate šansu da se predstavite u svom najboljem svetlu. Naravno, moraćete stalno da pazite šta ćete izgovoriti, jer ako slučajno lupite neku glupost, šutnuće vas kao zarđalu limenku.

Strelac

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strelac je odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Kako ga zavesti?

Oni vole nežne dodire po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih. Ako želite da smuvate jednog Strelca, predlažemo da napadnete jako i iznenada. Nema tog Strelca koji će se braniti ako pokušate da ga poljubite!

Riba

Ovaj horoskopski znak pružiće vam puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće želeti da reše pomirbenim seksom.

Kako ga zavesti?

Oni vole agresivniji pristup i ne vole da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.