Savršeno nesavršene: Fizički nedostaci poznatih dama FOTO

Poznate holivudske dame često uzimamo za ideale lepote i proglašavamo ih gotovo savršenim, prilikom čega zanemarujemo njihove nedostatke koji su i više nego očigledni.

Četvrtak, 31.01.2019.

10:07

Izvor: azra.ba

Savršeno nesavršene: Fizički nedostaci poznatih dama FOTO
foto: Getty

Podeli:

Svakako da nije reč o drastičnim nedostacima, ali ih oni čine manje savršenim nego što to često mislimo. Pogledajte o kojim je to poznatim damama reč, te koji je to njihov najveći “nedostatak”.

Žižel Bundšen

Duge noge i vitko telo su poznatu manekenku učinile jednom od najplaćenih na svetu, ali njen nedostatak je to što nema preterano istaknut struk, što je izuzetno važno za modele koji reklamiraju donji veš. No, pravila su tu da se krše, te ovaj nedostatak za Žizel nikada nije predstavljao prepreku.

Kim Kardašijan

Poznata starleta je jedna od onih koji su uspeli da svoju manu pretvore u prednost, a reč je o širokim kukovima i velikoj zadnjici.

View this post on Instagram

Kanye dressed me up like a doll 🎼

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Uma Turman

*ALT

Osnovni fizički “nedostatak” slavne glumice su velika stopala, koja često još više istakne ravnom obućom koju preferira.

Emilija Klark

*ALT

Njen nedostatak je to što je visoka samo 1,52 cm, a njena lepota po mišljenju mnogih ne ulazi u “holivudske standarde”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.