Džej Lo ili Amal Kluni? Kojoj bolje stoji ova zahtevna haljina?

Iako je dodela Oskara događaj na kojem slavni dizajneri kreiraju haljine za poznate dame koje se ranije nisu nosile, to nije bio slučaj sa kreacijom latino dive Dženifer Lopez.

Sreda, 27.02.2019.

12:08

Izvor: Super žena

Džej Lo ili Amal Kluni? Kojoj bolje stoji ova zahtevna haljina?
foto: Getty

Podeli:

Pevačica je za ovogodišnju dodelu Oskara nosila srebrnu haljinu od staklića modnog kreatora Toma Forda, a istu takvu haljinu je pre godinu dana na Met gala zabavi nosila poznata advokatica i supruga glumca Džordža Klunija, Amal Kluni.

Stilisti latino dive su još u decembru 2018. počeli da tragaju za haljinom za Džej Lo kada su saznali da će ona biti prezenterka na dodeli Oskara.

Tada su se odlučili za Fordovu haljinu koja je zapravo identična onoj koju je nosila Amal. Zapravo, advokatica je trebalo ovu haljinu da obuče baš za Met gala bas, ali je u poslednjem momentu odlučila da će je poneti na proslavi nakon tog događaja, zbog čega je haljina dobila mnogo manji publicitet pa su iz ove modne kuće ostali nezadovoljni.

Inače, haljina je toliko uska da su dve dame morale da prave sitne korake kako bi se u njoj kretale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.