Na brutalan način joj objasnio zašto joj se nije javio: "Bleda si, mogla bi da smršaš"

Kimberli Latam Hokesford izašla je na piće s dečkom kojeg je upoznala preko interneta. Nakon tog izlaska on je prestao da joj se javlja. Nije znala zašto, sve dok joj se nakon tri meseca nije javio sa neverovatnom listom objašnjena.

Ponedeljak, 11.03.2019.

13:45

Izvor: super zena

Na brutalan način joj objasnio zašto joj se nije javio:
foto: SIphotography/depositphotos.com

Podeli:

Taman kada je prestala da se pita šta je pogrešno uradila pri upoznavanju, dečko se javio sa velikom porukom. Na početku joj je uputio izvinjenje jer joj se nije javio nakon sastanka, a nakon toga sačinio je listu od 15 stavki u kojima je Kimberli naveo šta bi trebalo da uradi kako bi unapredila sebe.

"Želeo bih da ti objasnim zašto ti se više nisam javio.

Kada bi izgubila nekoliko kilograma izgledala bi odlično.

Vrlo si bleda. Znam da ne voliš sunce, ali malo veštačkog tena ne bi ti škodilo.

Imaš prilično velike grudi tako da bi trebalo malo više da pokazuješ dekolte.

Trebalo bi da nosiš odeću koja pristaje tvojoj građi i malo unaprediš stil oblačenja kako mi ne bi bilo neprijatno da me vide s tobom.

Trebalo bi da ofarbaš kosu i dodaš ekstenzije. Dugačka kosa je mnogo privlačnija.

Trebalo bi da izgledaš prirodnije i da prestaneš da nosiš šminku. Usne su ti pak pretanke tako da bi mogla da ih malo uvećaš.

Moraš da imaš malo više samopouzdanja, jer je to seksi.

Svoju prošlost treba da čuvaš za sebe, mene ona ne zanima mnogo, niti ono kroz šta si prošla.

Imaj osećaj za humor, nisi se nasmejala nijednoj mojoj šali.

Osećao sam se kao g... kada si ponudila novac da platim račun, kao da si mislila da ja nemam dovoljno novca i naposletku nisi mi dala nijedan komplimen“, napisao joj je on i dodao kako je rad da joj pruži drugu šansu ako bi prihvatila sve njegove sugestije.

Kimberli se nije mnogo potresla zbog ove poruke te ju je objavila na društvenim mrežama uz komentar: "Koliko moraš biti očajan da pošalješ ovakvu poruku devojci tri meseca nakon sastanka“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.