Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige "Modni studio"

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve knjige u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu, broj telefona i koju knjigu želite iz edicije od tri ponuđene na mejl superzena@b92.net i osvojićete ovo zanimljivo izdanje.

Utorak, 19.03.2019.

12:44

Izvor: B92

Super žena i

Podeli:

Gotovo sve devojčice maštaju da jednog dana postanu modne dizajnerke ili da bar same sebi osmisle haljinu, nakit i frizuru. Izdavačka kuća PČELICA u saradnji sa britanskim izdavačem Majkl O᾽Mara je objavila seriju od tri knjige MODNI STUDIO, koje su upravo namenjene svim devojčicama koje zanima moda.

U zavisnosti od interesovanja i ukusa, devojčice se mogu opredeliti za jednu od tri knjige: MODERNI STILOVI, SVETSKI STILOVI i ZABAVNI STILOVI. Svaka od tri navedene knjige objedinjuje više aktivnosti – informativni deo o različitim stilovima i modnim detaljima, strane za kreiranje pomoću crtanja i bojenja i strane za lepljenje sa više od 300 stikera po jednoj knjizi!

Bez obzira koju knjigu iz ove edicije male dizajnerke odaberu, zasigurno će uživati u svojim prvim kreatorskim pokušajima, u učenju o modi i unapređivanju svoje mašte i kreativnosti. Uz PČELICU i njen MODNI STUDIO moda će postati dostupna svim devojčicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare