Supruga slavnog glumca: "Nije bilo otkucaja srca. Gotovo je"

Hilarija Boldvin, supruga slavnog holivudskog glumca, otkrila je da je imala spontani pobačaj i na društvenoj mreži opisala kako se nakon toga osećala.

Sreda, 10.04.2019.

12:17

Izvor: Super žena

Supruga slavnog glumca:
Foto: Getty

Podeli:

"Nije bilo otkucaja srca… gotovo je…", napisala je na svom profilu na Instagramu ispod fotografije sa svojim suprugom Alekom Boldvinom i četvoro dece.

"Ali ovde imam prilično snažne i neverovatne otkucaje srca. Okružena sam takvom ljubavlju i osećam se tako srećnom", dodala je ona.

Hilarija (35) je zahvalila porodici, prijateljima i pratiocima za to što su je slušali i podržavali je u ovom teškom periodu.

"Zajedno smo jači ... Nadam se da će ovaj dijalog da se nastavi i da ćemo se držati zajedno kroz lepe i izazovne trenutke u životu. Mnogo ljubavi i zahvalnosti svima vama", dodala je.

Hilarija i Alek Boldvin imaju četvoro dece. Svaku svoju trudnoću i detalje delila je sa svojim pratiocima na Instagramu, a instruktorka joge pre manje od nedelju dana šokirala je fanove potresnim statusom. Ona je, naime, tada objavila da će možda izgubiti bebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare