"Siromašnoj deci novac je potrebniji nego Notr Damu", revoltirano napustila večeru Olimpika

Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marselja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj deci Marselja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam.

Sreda, 24.04.2019.

18:54

Izvor: Super žena

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Podeli:

Glumica je u vezi sa fudbalerom te ekipe Adilom Ramijem.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri fudbalskog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu decu u Marselju. Za tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da deo novca ide za obnovu Notr Dama", napisala je Pamela Anderson na svom nalogu na Tviteru.

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla i gitara Brusa Springstina za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za decu.

"Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li da odemo. I otišli smo", napisala je.

"Sigurno bi deci Marselja više trebalo tih 100.000 evra nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde evra donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će fudbalski klub donaciju uputiti tamo gde je potrebna.

Olimpik iz Marselja je danas saopštio da je tokom večere ukupno skupljeno 439.760 evra.

Dan posle požara u katedrali u Parizu 16. aprila predsednik Olimpika Frank Mekurt je na Tviteru objavio da namerava deo prikupljenih sredstava da donira za obnovu katedrale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.