Bilo je neophodno: Komičarka pokazala pravu sliku žene posle porođaja FOTO

Ona je brutalno iskrena i 24.000 ljudi joj je zahvalilo na tome na Instagramu. Poznata američka komičarka Ejmi Šumer nedavno je postala majka i objavila je nekoliko fotografija o tome...

Četvrtak, 16.05.2019.

11:16

Izvor: Super žena, gloria.hr

Bilo je neophodno: Komičarka pokazala pravu sliku žene posle porođaja FOTO
Foto: Steven Ferdman/Getty Images for The Daily Front Row

Podeli:

Komičarka Eimi Šumer (37) i kuvar Kris Fišer (39) roditelji prvog deteta postali su istog dana kad i princ Hari i Megan Markl.

I dok kraljevski par istupa sa uglađenim fotografijama svoje bebe, a Megan je pred medije, dva dana posle porođaja, stala doterana, smirena i nasmejana u dvorcu Vindzor, Ejmi pokazuje stvarnu sliku stanja novopečenih majki i očeva.

Štaviše, ide korak dalje i pomalo zgražava svet iskrenošću. Dok se njene fotografije i reči 'na prvu' možda čine brutalno iskrenim, na kraju imaju i po dva i po miliona lajkova. Svet je ipak zreo za ogolelu stvarnost!

Na poslednjoj fotografiji Ejmi u jedan posle ponoći sedi namrštena, u širokoj spavaćici. Kosa joj je raščupana i prima infuziju.

Na nogama ima debele crvene čarape sa belim detaljima. Ispred nje se vidi druga žena koja drži bebu, a ona u pozadini izgleda kao da je u "vantelesnom" stanju.

View this post on Instagram

Milf alert 1 o’clock

A post shared by @ amyschumer on

I to je ta slika s kakvom se, nema sumnje, može poistovetiti većina žena (svaka čast onima koje nakon porođaja izgledaju sjajno i onima koje se i tada trude da su našminkane i doterane).

Većina žena ipak izgleda poput Ejmi na ovoj fotografiji i ta stvarna slika ženama sigurno više pomaže od idiličnih, nameštenih poza savršenih i srećnih žena s njihovim preslatkim bebicama u naručju.

Zato i toliko komentara na objave ove novopečene majke.

'Tako to izgleda, da', 'Pokaži svima pravu sliku', 'Hvala što stvari prikazuješ onako kakve jesu'... nanizalo se gotovo 25.000 takvih misli u komentarima! Čak je i Orlando Blum, glumac koji ima dete sa bivšom partnerkom Mirandom Ker, ovu njenu objavu komentarisao emotikonom koji gori!

I tokom trudnoće Ejmi Šumer nije krila da ima teške mučnine i da je nekoliko puta završila u bolnici na infuziji. Patila je od stanja Hypermesis gravidarum i morala je da otkaže turneju koju je već bila započela nadajući se da će moći odraditi sve nastupe. Tada je čak podelila video-snimak na kome se vidi kako povraća, posle čega se penje na pozornicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.