Drastična promena: Džena Džejmison šokirala fanove svojim izgledom

Glumica za odrasle Džena Džejmison (45) izgledala je neprepoznatljivo paradirajući Havajima, gde se nedavno i preselila sa svojom porodicom.

Petak, 24.05.2019.

12:29

Izvor: Super žena

Drastična promena: Džena Džejmison šokirala fanove svojim izgledom

Podeli:

U majici bez rukava i donjem delu bikinija šetala je sa verenikom Liorom Bitonom i njihovom ćerkicom Batelom (2) i pokazala telo koje je šokiralo fanove. Za trgovca dijamantima Liora verena je od 2015.

Nekadašnja ultimativna vladarka scene sada je ostavila raskalašne dane daleko iza sebe.

Potpuno se posvetila majčinstvu te je drastično promenila izgled. Sa verenikom glumi u filmu "Just Jenna" koji govori o njenom životu nakon izlaska iz industrije filmova za odrasle.

"Zahvalna sam vereniku što je sve vreme uz mene. Toliko toga smo prošli, a iz svega izašli puno jači", rekla je Džena jednom prilikom.

U aprilu prošle godine, godinu dana nakon što se porodila, Džena je krenula sa keto dijetom, prenosi Dejli mejl.

Na svom profilu na Instagramu sa fanovima redovno deli recepte i savete o tome kako da uključe keto dijetu u bilo koji način života. Na Instagramu je prati preko 420.000 ljudi, prenosi 24sata.hr.

Glumica iza sebe ima dva propala braka, a iz burne veze s bivšim prvakom UFC-a Titom Ortizom (44) ima blizance Džesi i Džorni (10).

Džena je u biznis za odrasle ušla 1993. i počela da zarađuje ozbiljan novac. Pre ulaska u industriju, radila je kao striptizeta. Dobila je i brojne nagrade, a 2000. je s tadašnjim suprugom Džejom Grdinom osnovala veb-stranicu i produkcijsku kuću "Klub Džena".

Pre desetak godina otišla je u zasluženu penziju, te radila kao "Vebkem" model. Ukupno je glumila u više od 50 filmova za odrasle, ali i desetak filmova u kojima nije morala da se skida. Njeno bogatstvo danas se procenjuje na više od 30 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.