"Nisam odrasla u okruženju u kome možeš da pričaš o tim stvarima... "

Glumica Džesika Alba kaže da se njeno roditeljstvo razlikuje od načina na koji je ona bila vaspitana. Ona, naime, odlazi na terapiju sa svojim prvorođenim detetom, 10-godišnjom ćerkom Onor Voren.

Ponedeljak, 03.06.2019.

20:20

Izvor: Super Žena

Foto: Gettyimages / Frazer Harrison

Podeli:

Ona je odlučila da na terapiju krene sa ciljem da "nauči da joj bude bolja majka i da bolje komunicira sa njom", piše Holivud riporter, a to nije bilo najbolje rešenje u vreme kada je ona odrastala.

"Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osećanjima."

Alba dodaje: "Nisam odrasla u okruženju gde možeš da pričaš o tim stvarima. Jednostavno bismo to zaboravili i nastavili da živimo dalje... Tako da ja pronalazim mnogo inspiracije samo u razgovoru sa svojom decom."

Poznata mama troje dece i njen dugogodišnji muž Keš Voren žele da ostvare dobru komunikaciju sa svojim devojčicama, koje uskoro postaju tinejdžerke, ali bez drame.

*ALT

Kao što je objasnila u šou voditelja Džimija Falona:

"Ja jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi."

"Ne ohrabrujem dramu, tako kažem, 'Onor, nije prikladno u tvojim godinama da imaš dečka. To čak uopšte i nema smisla. Ti si u petom razredu. Šta uopšte ti planiraš?'"

"Ona na to reaguje sa: 'Ali mama'… I voli da priča o drami. Ja kažem, 'Onor, mi stvarno ne volimo dramu', a ona će na to 'Mama, ali ja volim dramu!"

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.