Najbogatija pevačica na svetu otkrila više nego što je želela: Spremna na veliki korak

Ona je otkrila planove za dalji razvoj karijere, a potom je otvoreno pričala i o tome kako planira brak, pa čak i decu.

Sreda, 12.06.2019.

18:33

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Pošto je osigurala prvo mesto najbogatije pevačice na svetu, Rijana je rešila da pored svoje još sveže biznis karijere upliva i u vode kinematografije, u najnovijem intervjuu je razgovarala s glumicom Sarom Paulson, koleginicom sa snimanja filma "Okeanovih osam". Iz ovog razgovora su isplivale mnoge neverovatne informacije koje su Rijanini obožavaoci jedva dočekali.

Prošlo je već tri godine otkad je izbacila poslednji album, tako da je pevačica iskoristila momenat da se opravda izjavom: “Nekada sam bila u studiju, samo u studiju, po tri meseca bez pauze, pa bih onda izbacila nov album. Sada mi je život kao ringišpil. Jednog dana bavim se modom, drugog dana donjim vešom, sledećeg dana kozmetikom, pa tek onog muzikom. Kao da imam gomilu dece i o svakom moram podjednako da se brinem”.

Kada smo već kod dece, Rijana je odmah rekla: “Više od svega želim da budem majka”, dok je na pitanje o braku, uz osmeh, odgovorila: “Samo bog zna, devojko. Mi planiramo, a bog se smeje”.

Naravno, da bi bilo braka i dece, pevačica prvo mora da nađe dečka, a kad ju je koleginica Sara upitala s kim je u vezi, dočekao ju je odgovor: “Gugluj!”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.