Žene u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše sreće u ljubavi

Ljubomora i najlepšu vezu može da pretvori u pakao, ali pojedini jednostavno ne znaju kako s njom da se izbore. Kad je reč o ljubomori, najviše sreće imaju žene u ova tri horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno.

Petak, 14.06.2019.

09:40

Izvor: index.hr

Žene u ovim horoskopskim znakovima imaju najviše sreće u ljubavi
Foto: sunemotion/depositphotos.com

Podeli:

Ovan

Za početak, žene Ovnovi nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na žurke i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.

Strelac


Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju da izađu iz trenutka, što nikako nije opcija.

Vodolija


Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propituje svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Nezavisne su i fokusirane na sebe pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare