Kao da nije ni raskinula: Prelepa ruska manekenka ponovo zablistala na pisti

Irina Šajk još jednom je pokazala svoju lepotu prošetavši modnom pistom nakon raskida sa glumcem Bredlijem Kuperom.

Subota, 15.06.2019.

16:49

Izvor: Dnevnik.hr

Kao da nije ni raskinula: Prelepa ruska manekenka ponovo zablistala na pisti
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto

Podeli:

Ruska manekena vratila se poslu posle prekida četverogodišnje veze. Nedelju dana nakon rastanka sa glumcem, Irina je zablistala na modnoj reviji u Italiji.

Irina je plenila pažnju besprekornom figurom i pogledom punim samopouzdanja kojim je oduševila publiku u prvim redovima revije.

Ona je pre, pojavljivanja na modnoj pisti, snimala modnu kampanju, a fotografije je podelila i na svom profilu na Instagramu.

*ALT

Jedan lajk dobila je i od Kristijana Karina, bivšeg verenika pevačice Lejdi Gage, koju mnogi krive za prekid Irinine i Bredlijeve veze.

Podsetimo, sve je počelo posle snimanja filma “Zvezda je rođena”, u kojem glume Bredli Kuper i Lejdi Gaga.

Navodno je za vreme snimanja došlo do zahlađenja odnosa sa Irinom koje je dovelo do prekida, uprkos tome što se par trudio da ostane zajedno, pre svega zbog dvogodišnje ćerke.

Iako su oni to porekli, prema najnovijem pisanju stranih medija Irina je optužila Bredlija za prevaru i nikada zapravo nije poverovala u tvrdnje kako se između njega i Gage nije rodila ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.