Od sada i dečaci imaju svoju knjigu avantura

Raspust je počeo, a ako ti nedostaje ideja za savršenu letnju avanturu, "Moja knjiga avantura" u izdanju Pčelice je pravi izbor za hrabre i radoznale dečake.

Četvrtak, 27.06.2019.

09:29

Izvor: B92

Od sada i dečaci imaju svoju knjigu avantura
Foto: Promo

Podeli:

Glavni junak ove knjige, Aleksa Aleksić, naučiće te kako da budeš moreplovac, istraživač, avanturista ili detektiv na tajnom zadatku.

Uz mnoštvo testova koje će ti pomoći da upoznaš sebe i otkriješ koji si tip avanturiste, u „Mojoj knjizi avantura”, sa Aleksom Aleksićem možeš da podeliš sve tajne i da budeš siguran da ih niko neće otkriti, jer svoju knjigu možeš zaključati, a ključ, kao svaki pravi avanturista, ostaviti na skrovitom mestu.

Budi, istraživač poput Kristifora Kolumba, tajni agent poput DŽejmsa Bonda, avanturista poput Indijane DŽonsa, slavni detektiv poput Šerloka Holmsa i osmisli svoj lični tajni identitet.

I ne samo to. Uz ovu knjigu naučićeš kako da se orijentišeš u prirodi, kako da napraviš praćku, mornarski čvor, kako da kodiraš poruke, da napraviš špijunsku opremu... i da uživaš u neograničenoj zabavi.

Zaključaj svoju knjigu avantura i kreni na zadatak. Odmah!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare