Najmlađa milijarderka iznenadila kad se pojavila bez trunke šminke FOTO

Navikli smo da je viđamo sa kompletnom šminkom na licu, doteranom frizurom i pripijenom odećom, koja ističe njene bujne obline. Međutim, ovog puta najmlađa milijarderka Kajli Džener je sve iznenadila kada se na Beverli Hilsu pojavila u nesvakidašnjem izdanju.

Četvrtak, 27.06.2019.

14:14

Izvor: Super žena

Najmlađa milijarderka iznenadila kad se pojavila bez trunke šminke FOTO
Foto: Getty/Ethan Miller / Staff

Podeli:

Jedna od najuspešnijih rijaliti zvezda Kajli Džener je svoje bogatstvo i prvi milion zaradila uz pomoć svoje linije šminke za kojom luduju devojke širom sveta.

Mlada naslednica klana Kardašijan i sama je veliki ljubitelj šminke, koja i čak u ranim jutarnjim satima kada napušta kuću izlazi potpuno našminkana. Ali izgleda da je Kajli rešila da malo prkosi svom načinu pojavljivanja i da napravi izmenu.

Kada se uputila na tretman lepote na Beverli Hilsu, stigla je bez trunke šminke, u trenerci, a nije čak stavila ni sočiva, već je stavila naočare za vid sa kojima nismo imali prilike da je viđamo godinama. Kosu je vezala u opuštenu nisku punđu i gotovo neprepoznatljiva prošetala, ostavljajući slučajne prolaznike u šoku.

Komentari mnogih, nakon ovog njenog pojavljivanja, bili su i više nego pozitivni. Mnogi smatraju da 21-godišnjoj zvezdi pristaje mnogo lepše ovaj prirodniji izgled, nego veštačke trepavice, iscrtane obrve i usne, prenosi T portal.

Kako vam se čini Kajli bez šminke?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.