Nedeljni horoskop: Bikovi napeti, Rakovi besni, a Lavovi će se teško koncentrisati

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 1. do 7. jula. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ponedeljak, 01.07.2019.

09:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

*ALT

OVAN

Hrana

U ovom periodu možete osetiti pojačane apetite i želju za nečim „konkretnijim“ na tanjiru. Iako bi vam više mesa u ishrani u prvom trenutku prijalo, vrlo brzo biste osetili da vam ovakav vid ishrane opterećuje želudac. Sada vašem stomaku najviše odgovara ishrana bazirana na biljnim vlaknima.

Ljubav

Pomračenje Sunca se tokom ove sedmice dešava u vašem polju doma, porodice, stabilnosti. Dani oko pomračenja donose uvek dosta jaku energiju koju je pomalo teško obuzdati a sa sobom nose i nepredviđene situacije koje mogu negativno delovati na vas. Svega tu može biti – od neprijatnih situacija ili zabrinutosti za člana porodice pa do neočekivanih promena u dogovorima sa partnerom. Sačuvajte hladnu glavu i ne dozvolite da vas ove situacije poremete ili navedu na impulsivne poteze. Slobodni - jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“. Tok i sudbina ove priče zavisi od mnogo faktora ali se bar u početku nemojte time opterećivati.

Posao

Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u znak Lava donosi vam priliv nove energije i želju da se dokazujete na poslu. Ne brinite, imaćete više nego dovoljno prilika za dokazivanje jer vas u ovoj sedmici čekaju mnogobrojne obaveze, velika žurba i pokušaj da uhvatite korak sa vremenom. Mogući su nesporazumi i sitni problemi na poslu koji će vas usporavati – od teškoća u dogovorima do gubljenja važnih papira i problema sa tehničkim sredstvima.

Novac

Troškovi vezani za dom ili članove porodice izvlače vam više novca od planiranog.

Zdravlje

Mogući problemi sa spavanjem. Alergijske reakcije.

*ALT

BIK

Hrana

Pripadnici vašeg znaka baš i nisu skloni umerenosti – uživanje u svim životnim zadovoljstvima, pa i hrani – jedan je od vaših prioriteta. Ipak, dani koji su pred nama zahtevaju lagane i manje obroke da biste se osećali dobro.

Ljubav

Nedelja u kojoj će neka forma napetosti prosto „visiti u vazduhu“ i u kojoj zaista nije pravi

trenutak da na toj napetosti potencirate. Ukoliko sa partnerom pravite planove o odlasku na godišnji odmor ili krećete u akciju sređivanja i renoviranja stambenog prostora – pokušajte da se dogovorite a da se ne posvađate. Ima i lepših načina da se neke stvari kažu, pa pokušajte da primenite ovaj sistem. Ukoliko ste slobodni – ide vam jedno zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, komšiluka ili društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da sa ovom osobom pričate a mogu sevnuti i neke vrlo interesantne varnice. Početak je obećavajuć, a kako će biti na dalje – to ćemo tek videti...

Posao

Više situacija i verovatno i više osoba će vam tokom ove sedmice skakutati po živcima. U kontaktu sa onima koji vas nerviraju primenite malo manipulativnosti i lukavosti – sve je dozvoljeno, samo da se izbegne konfliktna situacija. Što se tiče situacija koje će vas nervirati, šta da vam kažem – pripremite se da ih brzinski, u hodu rešavate. Više je nego izvesno da ćete se vrlo uspešno izboriti sa svime. Proveravajte sebe kada je papirologija u pitanju – tu može biti grešaka.

Novac

Prilivi su se naglo povećali, a onda isto tako naglo i stali. Ne brinite, ovo je samo trenutno.

Zdravlje

Nervoza i stres mogu prouzrokovati probleme sa spavanjem. Osetljivo vam je grlo.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Manji obroci i više svežeg – prvenstveno zelenog povrća u ishrani savršeno će odgovarati i vašem stomaku, ali će činiti i da se vi osećate lakše i poletnije. Ove sedmice je moguć zastoj u metabolizmu, zato znatno smanjite unos masti, šećera, belog brašna....

Ljubav

Činiće vam se da se samo vi trudite, da samo vi vučete odnos a da je partner ili okrenut sebi ili izgleda pogubljeno u vremenu i prostoru. Bićete naelektrisani i samo nešto zvocati je će vam izgledati da svi vaši napori ne donose da se bilo šta realizuje, pomeri sa mrtve tačke ili reši. Reći ćete sve ono što vam je na pameti (a toga je mnogo) ali ni time nećete postići ništa spektakularno osim što ćete možda olakšati sebi. Iako neki momenti mogu izgledati burno, u suštini – ovo će biti bura u čaši vode. Slobodni Blizanci mogu upoznati osobu koja će ih zainteresovati, ali iz nekih razloga – možda vaše okupiranosti drugim prioritetima, ovo će za sada ostati samo na nivou povremene komunikacije.

Posao

Čini vam se da ste nekako u zapećku kada je posao u pitanju. Do vas dolaze informacije za koje uopšte niste sigurni da li su istinite ili ne – sve čujete od drugih, a ne znate koliko im uopšte možete verovati.

Savet – ne odlučujte i ne povlačite impulsivne poteze, pogotovo ako su oni zasnovani na „rekla – kazala“ informacijama. Sačekajte dalji tok dešavanja. U ovoj sedmici ćete biti dosta okupirani poslom i verovatno u velikoj žurbi – stoje mogućnosti da zakasnite sa bitnim obavezama, pa se organizujte bolje.

Novac

Jedan fin priliv u drugom delu sedmice malo će vam rasteretiti dušu...

Zdravlje

Problemi sa grlom i disajnim putevima.

*ALT

RAK

Hrana

Rakovi mogu ići iz krajnosti u krajnost – ili brzinski na sebe nabaciti par kilograma viška....ili se u potpunosti usmeriti na zdrav način ishrane i vrlo voditi računa o svakom obroku. Ukoliko se okrenete hedonizmu – teško ćete skinuti kilograme koje sada dobijete....

Ljubav

Iako se u ovoj sedmici dešava pomračenje Sunca u vašem znaku, a to uvek donosi povećanu i nestabilnu energiju – nekako mi se čini da ćete vi ipak uspešno to ishendlovati i da vam ovi dani čak mogu biti prilično prijatni sa voljenom osobom. Naravno, biće povremenog i kratkotrajnog nezadovoljstva ali vi ćete se iz ovih raspoloženja prilično brzo dizati i ostavljati ih iza sebe. Venera koja ulazi u vaš znak ipak vam donosi da osećaj lepote i emocija nadvladavaju sve ostalo. Slobodni Rakovi – neko vas je primetio i daje vam vrlo nedvosmisleno do znanja da je više nego zainteresovan za vas. Ne budite pasivni – ova priča može biti interesantna, bez obzira da li je samo flert ili letnja avantura....ili nešto više od toga.

Posao

Do polovine sedmice bićete u nekom vrlo čudnom raspoloženju – nešto na kraj srca, besni, nervozni, možda i zabrinuti. No, vrlo brzo ćete uvideti da nemate razloga za tako nešto. Promene zbog kojih ste nakostrešeni i ustreptali i nisu toliko loše kao što to vama na prvi pogled izgleda. Nešto ćete menjati u načinu rada i samo je prvi momenat neprijatan, posle toga će sve brzo dolaziti na svoje mesto. Sposobniji ste i prilagodljiviji nego što mislite.

Novac

Ulazite u period pojačanih i učestalijih priliva.

Zdravlje

Pojačana nervoza, ali zdravlje – solidno.

*ALT

LAV

Hrana

U potpunosti ste se opustili – možda želite sebi maksimalno da ugodite, a možda više zaista ne možete da uskraćujete sebi omiljene namirnice ili kasno večernje obroke. Slaba tačka će vam u ovoj sedmici biti sladoledi, kolači i voćne torte.

Ljubav

Preplaviće vas emocije i teško će vam biti da se kontrolišete. Da se razumemo – to mogu biti i pozitivna i negativna osećanja – u svakom slučaju situacija je ista – nećete moći niti želeti da ih prećutite. Ukoliko volite, sada ćete to reći jasno i glasno....a ukoliko ste besni iz nekog razloga – istrešćete na voljenu osobu sve ono što mislite i što ste možda do sada i prećutkivali. Bilo da volite ili da besnite, suština je u potpunosti ista – emocije prema partneru vas nadvladavaju. Slobodni Lavovi – kontakt preko posla ili izlazaka, prijatelja, društvenih mreža – jeste zanimljiv, ali samo od vas zavisi da li ćete želeti da ga produbljujete. Sve može ostati i samo na nivou flerta ili kratkotrajne avanturice.

Posao

Neke neprijatne situacije se mogu izdešavati tokom ove nedelje, ali ćete vrlo brzo uspeti da ih raščistite i sve postavite na svoje mesto. Da, sigurno je da ćete se u procesu nervirati, možda i biti ogorčeni na neke osobe – ali sada vam je najpre na pameti kako da se izborite sa ovim....o svemu ostalom ćete misliti sutra. Ova nedelja će doneti naporne poslovne obaveze kako god okrenuli, pa se negde psihički pripremite da žestoko zapnete. Prolazni nesporazumi i razmirice sa osobama sa kojima sarađujete.

Novac

Mogućnost da zaradite na brzinu ili dobijete neočekivani finansijski priliv.

Zdravlje

Izbacite višak energije kroz rekreaciju, šetnju, bavljenje sportom.

*ALT

DEVICA

Hrana

Što više povrća i voća – najpre paradajza, šargarepe, paprika, kajsija, bresaka, nektarina, dinja. Možete se više opustiti kada su mlečni proizvodi u pitanju – jogurt, kiselo mleko, mladi sirevi. Izbegavajte suhomesnate proizvode i jake začine.

Ljubav

Svaka promena je dobrodošla i donosiće pozitivnu energiju i više živosti u odnos sa voljenom

osobom. Aktivirajte se da pronađete i istražite šta je to što vašem partneru prija i iznenadite ga. Biće vam uzvraćeno duplo. Ne kalkulišite – što više otvorenosti, iskrenosti, što više onih reči koje voljena osoba možda dugo priželjkuje da čuje od vas – i nemate nikakvih razloga za brigu. Samo nemojte otići u drugu krajnost i zvocati zbog svake sitnice. Izbegnite ovo po svaku cenu. Slobodne Device – neko koga smatrate drugarom, prijateljem – odjednom počinje da pokazuje čudne znake naklonosti i pristupa vam na drugačiji način. ukoliko ste „za“ – odgovorite istom merom....Ukoliko niste – zaustavite ovo na vreme.

Posao

Opterećeni ste mnogim pitanjima, neke situacije vas prosto „bodu u mozak“ i bilo bi jako dobro da u ovoj nedelji ne budete impulsivni onda kada vam vreme nije. Za neke stvari morate još malo sačekati. Bolje se organizujte jer u danima koji su ispred vas dolazi do velikog povećanja obima obaveza i biće vam dragocen svaki trenutak. Promene u dogovorima i u planovima vas mogu nervirati ali probajte da se prilagodite, koliko god da je to u vašoj moći.

Novac

Na brz način možete doći do novca. Ukoliko je ovo skopčano sa nekim rizikom – budite obazrivi.

Zdravlje

Nesanica, nervoza, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

*ALT

VAGA

Hrana

Nemojte da vas mrzi da češće nego inače skuvate neku supicu, potaž – da iskombinujete više vrsta povrća sa komadom mesa – vašem stomaku je sada potrebna hrana koja se brzo i lako vari. Pripremajte grilovano povrće, češće konzumirajte ribu.

Ljubav

Ova nedelja donosi neko kratkotrajno dizanje i bolju energiju u vašim emotivnim relacijama. Partner je kao više okrenut prema vama, a vi ste kao zadovoljniji.....mada se mora priznati da je sve ovo nešto polovično i isforsirano. U suštini, vaša vladarka Venera i vladar partnerstava Mars se „ne vide“ u ovom periodu, pa i pored tih nekih sitnica koje kao ulepšavaju odnos, suština ostaje da prave povezanosti nema. Šta više – neke Vage mogu biti raspoloženije nego inače i zato što su u međuvremenu otpočele jednu tajnu komunikaciju koja ih baš „diže“. Slobodni – zagrejali ste se za nekoga koga ste upoznali preko poslovnog segmenta i skroz ste ustreptali....Polako, da vidimo u kom pravcu ovo ide na dalje....

Posao

Zahtevna nedelja je ispred vas, mada se mora priznati da će biti i plodonosna i što se rezultata, ali i što se finansijskog dela tiče. Neočekivane promene koje se pokreću odjednom, bez ikakvih posebnih najava, a od vas se očekuje da ih pratite i primenjujete. Samo će vam početni momenat biti naporan, već nakon toga vi ste „svoj na svome“. Pred vama se otvaraju i neke nove mogućnosti – možete biti zatečeni situacijom ali na pozitivan način. Osobe koje vas u ovim danima nerviraju – samo iskulirajte.

Novac

Mogućnosti za veće, potpuno neočekivane finansijske dobitke.

Zdravlje

Osetljiv stomak i grlo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali problem sa ishranom – trudili ste se da jedete zdravo, izbacili grickalice, višak hleba, slatkiše – a niste videli nikakve konkretne rezultate, ne očajavajte. Metabolzam vam je bio usporeniji, ali sada stvari polako dolaze na svoje mesto. Opet ćete se radovati vagi....

Ljubav

Vi ste do nosa u poslu, ne znate gde ćete pre i pokušavate da se sastavite i organizujete što bolje možete. E baš u ovim momentima voljena osoba je željna vaše pažnje i ima sto i jedan predlog za organizaciju zajedničkog vremena. Možete da birate – ili ćete da odvojite jedan deo svog dragocenog vremena za voljenu osobu (što uključuje veliki lični stres i nerviranje) ili ćete, ako ne u ovoj nedelji a ono vrlo brzo – imati emotivni problem. Na volju vam, šta ćete i kako ćete je već vaša stvar. Slobodni – neko ko dolazi sa puta, ko ne živi blizu vas, možda osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža – baš, baš, baš vas je zaintrigirao. Da li je ovo samo letnji flert i avantura – neka vreme pokaže....

Posao

Mars, vladar vašeg znaka u prvim danima ove sedmice ulazi u znak Lava i vaše polje karijere, statusa, pozicije. Vreme je da se angažujete tri puta više nego do sada (nemojte da kukate i da kažete da vi sve vreme na taj način radite) i da jurnete ka onim ciljevima koje ste davnih dana sebi postavili. Vreme promena i to onih velikih je pred vama, pa izvolite – navalite. Ako se u ovim danima budete nešto „koškali“ sa šefovima, gledajte da ne budete baš previše impulsivni i da ne dramite mnogo....

Novac

Prilivi su najpre vezani za inostranstvo i druge prostore, gradove. Mogućnost dopunskog posla.

Zdravlje

Moguća sunčanica. Starijima – problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

*ALT

STRELAC

Hrana

Dosta se trošite u ovom periodu pa imate kakvo takvo opravdanje za pojačan unos kaloričnije hrane. Ono što uporno zanemarujete je povrće koje sada možete konzumirati u bilo kakvoj varijanti – kroz salate, grilovano, bareno....samo da je što češće na vašem stolu...

Ljubav

Partneru je potrebna promena, potrebno mu je više vremena sa vama, više pažnje, potrebno mu je da ispunite obećanja koja ste mu dali, da mu se više posvetite i da imate sa njim neku finu, normalnu i kompromisnu komunikaciju. Da, sve je to njemu potrebno – a vi u nekom svom filmu, okrenuti sebi i svojim prioritetima, svojim stavovima – prosto nemate nameru ili jednostavno – nemate mogućnosti da mu izađete u susret. Zato nemojte da se čudite promenljivim raspoloženjima i povremenim burnim reakcijama voljene osobe....Slobodni – postoji jedna šansica, ali najpre za seksualni kontakt ili avanturu sa jednom osobom. Ako hoćete – a vi hajte....Ukoliko nećete – a vi onda čekajte nešto drugo....

Posao

U nekom ste vakuumu, u nekom praznom hodu kada je posao u pitanju. Niti volje niti energije niti podstreka, a iskreno rečeno – niti nekih pravih prilika da nešto iole konkretnije promenite. Sve se svelo na vrtenje u svakodnevici, na obavljanje jednih te istih zamornih obaveza, na jurenje da ispunite rokove, na standardno napet odnos sa saradnicima i kolegama....i tako dalje, i tako dalje....Jedino što je dobro jeste da će ova sedmica prosto proleteti...a iskreno – a vi ćete joj jedva dočekati kraj...

Novac

Mogućnost solidnog finansijskog priliva.

Zdravlje

Potrebna vam je promena, odmor je neophodan....

*ALT

JARAC

Hrana

Ishrana na biljnoj bazi najviše bi vam odgovarala u ovom periodu. Ukoliko baš ne možete da zamislite jelo bez mesa, onda ga makar uzimajte u manjim količinama – najbolje kao bareno ili grilovano. Ništa vam ne bi falilo ni da imate ribu češće na meniju..

Ljubav

Pomračenje Sunca u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava donosi mogućnost da voljena

osoba u ovoj nedelji ili makar u njenom prvom delu – bude čudna, neuhvatljiva, sa promanljivim raspoloženjima i ponašanjima. Ono što je najbitnije – ne reagujte, ne ispravljajte krive Drine, ne dokazujte joj da nije u pravu, najbolje pustite....Ionako će se za dan ili dva situacija sleći i voljena osoba će osetiti potrebu da vam se više približi i pokaže vam više emocija. Dakle – strpljen, spašen. Slobodni – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u polje partnerstava i pravi neke vrlo zanimljive aspekte. Moguća je jedna vrlo simpatična i slatka ljubavna priča preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

Posao

U ovoj sedmici – iznenađanje za iznenađenjem. Oni na koje ste računali i u čija ste se obećanja pouzdali – možete shvatiti da od toga nema ništa. Planove koje ste kovali – dolazi do preokreta koji vam ne idu na ruku....No, sa druge strane – iskaču neki vrlo zanimljivi predlozi i ponude koji na prvi pogled izgledaju kao da su baš ono o čemu ste maštali i sanjali. No, da ne krenemo odmah sa slavljem i vatrometom – pustite da se ovo razvija, pa ćemo videti da li zaista vredi radovati se....

Novac

Jedan jači finansijski priliv malo će vas rasteretiti i osloboditi napetosti...

Zdravlje

U ovoj sedmici – prilično dobra zdravstvena situacija.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Jednim velikim delom osećaj težine u stomaku posle svakog obroka bi trebao da se smanji tokom ove sedmice. I dalje vodite računa da uzimate što manje slatkiša i da međuobroci budu isključivo sastavljeni od voća. Nikakve grickalice ni testa ne dolaze u obzir.

Ljubav

Slažete vaš partner i vi vaše funkcionisanje i raspoloženja kao tortu. Red nesporazuma u komunikaciji, pa i rasprava....red slatkoće, divnoće i emocija. I tako redom...Kakav će „kolač“ od svega ovoga ispasti to samo vas dvoje znate, ali ćete ga na kraju ipak zajednički pojesti. Bez šale sada – nedelja povremeno divna, povremeno da se počupate. Bitno je da će se non stop nešto dešavati i da neće biti dosadno....Slobodni pripadnici ovog znaka – krenuli sa svih strana da vas spopadaju, da vam se udvaraju. Neki suptilno a neki baš i ne. Dizaće vam se kosa na glavi od pojedinaca, ali se mora priznati da vas neko može zaintrigirati. Deluje na prvi pogled slatko i uzbudljivo....kako će biti na dalje, videćemo...

Posao

Nerviraće vas saradnici, ali ako je za utehu – nerviraćete i vi njih. Svi će vas nešto tražiti, spopadati i kada imate vremena i kada ste u obavezama preko glave, svi će nešto galamiti i tražiti vašu pažnju – a vi se sa ovim borite kako znate i umete. Neke situacije ćete želeti da izbegnete i da pobegnete od njih, ali je malo verovatno da ćete uspeti. Moraćete da obavite i završite i nešto što vam je neprijatno i mogu samo da vam kažem da ćete odahnuti posle. Naporna nedelja, mnogo posla, mnogo nerviranja i stresa.

Novac

Pare će vam doći, moguće i veće. Pare ćete potrošiti, koliko god da ih dobijete.

Zdravlje

Stres i problemi sa kičmom.

*ALT

RIBE

Hrana

Izbegavajte testenine, slatkiše i grickalice. Skloni ste da povremeno „zavarate glad“ kesicom čipsa ili parčencetom kolača – umesto toga bolje uzmite šaku badema, lešnika, oraha ili pojedite parče lubenice. Trudite se da hrana na vašem tanjiru bude što raznovrsnija.

Ljubav

Ukoliko hoćete da budete mirni u ovoj sedmici, morate se potruditi da poboljšate komunikaciju sa osobom koju volite. Da se razumemo – uopšte ne smatram da će to sada biti lak zadatak, ali jednostavno – morate probati i dati sve od sebe. Jer u suprotnom – već u ovoj nedelji može doći do nesporazuma, do toga da ne razumete jedno drugo i da se zbog nerazumevanja oboje nervirate. Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom. Iz tog razloga – ne signalizirajte, pričajte! Slobodne Ribe – pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi najavljuje velike promene u ovom segmentu. I evo ove sedmice prve prilike, i to dosta dobre! Susret koji će promeniti mnogo toga i osoba koja vas na prvi pogled obara s nogu...

Posao

Od ove sedmice startuju promene koje su možda dugo najavljivane i za koje ste se nadali da se neće ni dogoditi. No, ipak su tu i vreme je da se bakćete sa njima, iako vam do baktanja nije. Teško ćete se u ovim danima uklapati, teško ćete funkcionisati, sve će vam biti novo i nepoznato i zbog svega ćete se stresirati. Kada završite radnu sedmicu i kada se osvrnete, shvatićete da ste se nervirali bez ikakvog razloga. Sve je rešeno, sve je na svom mestu, sve funkcioniše baš kako treba....

Novac

Spletom srećnih i neobičnih okolnosti – sledi vam povećanje priliva...

Zdravlje

Stres i napetost mogu doneti probleme sa kičmom, glavoboljama ili krvnim pritiskom....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare