Ova muška navika odbija i izluđuje žene

Iskrenost, razumevanje, podrška i odanost, osobine su koje žene izuzetno cene kod muškarca.

Sreda, 10.07.2019.

16:42

Izvor: super zena

Ova muška navika odbija i izluđuje žene
Foto: depositphoto/AndrewLozovyi

Podeli:

Kada odluče da uđu u vezu, žene prvenstveno biraju zrele, stabilne, ostvarene i jake muškarce.

Ali bez obzira koliko muškarac imao kvaliteta, jednu stvar mu žena neće nikako oprostiti. A to je neurednost, odnosno aljkavost.

Čini se da ova osobina zauzima sve važnije mesto u vezama, ali i avanturama muškarca i žene.

Naime, istraživanje koje je sproveo "Storage World" pokazalo je da čak 61 posto žena izuzetno odbija neuredna muška soba ili stan.

Nezavisno od toga da li je reč o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o njihovoj higijeni, ali i o drugim važnim životnim navikama.

S druge strane, samo 25 posto muškaraca priznalo je da ne voli da vidi neurednu žensku sobu ili stan i da to utiče na njihovu uzbuđenost.

Isto istraživanje je dokazalo da čak tri četvrtine ljudi u vezama ima problem sa suočavanjem sa partnerom kada je u pitanju navika urednosti što dovodi do nedostatka komunikacije i dubljih problema u vezi.

Zato, ako primetite da vam žena govori da bi trebalo da budete uredniji, možda je baš sada pravo vreme da poradite na tome zarad budućnosti vaše veze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.