Pevačica se uselila kod glumca: Par živi zajedno?

Holivudski glumac i reditelj Bredli Kuper i dalje se nalazi u centru pažnje nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk.

Subota, 13.07.2019.

16:59

Izvor: Dnevnik.hr

Pevačica se uselila kod glumca: Par živi zajedno?
Foto: Getty/Stefanie Keenan

Podeli:

Kako piše američki magazin "In Touch" Bredli se sprema na zajednički život sa pevačicom Lejdi Gagom, sa kojom ga povezuju od kad su snimili film "Zvezda je rođena".

"Već je donela nekoliko svojih stvari u njegov stan u Njujorku. On je vrlo fokusiran na njihovu vezu i njenu ozbiljnost pa nema sumnje kako su zaljubljeni. Zajedničko useljenje je sledeći logičan korak. I sada znamo da se više ne pretvaraju", izjavio je izvor blizak paru.

Dodao je i da je glumac požurio da isprazni sve ormare i fioke nakon što se Irina iselila, a Gaga nije gubila vreme da ih popuni i ukrasi prostor dekoracijama i nameštajem po njenom ukusu.

Sudeći po tvrdnjama anonimnog izvora, Bredli Kuper i Lejdi Gaga uživaju u zajedničkom životu, ali ne žele da žure sa brakom jer su oboje nedavno prekinulu dugogodišnje veze.

"Stvarno se osećaju kao da se neprestano nalaze pod svetlima reflektora i ne žele da privlače dodatnu pažnju nečim kao što je venčanje. Znaju šta osećaju jedno prema drugom i samo im je to važno. Žele da se venčaju i da imati decu, ali sve u svoje vreme", tvrdi izvor.

S druge strane, magazin "People" piše da u ovome nema istine i da su Bredli i Lejdi Gaga samo bliski prijatelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.