Manekenka o poznatoj britanskoj koleginici: "Bila je grozna prema meni"

Poznata manekenka Tajra Benks prisetila se svojih početaka u modnoj industriji i progovorila o svom odnosu sa manekenkom Naomi Kembel, na početku karijere.

Utorak, 23.07.2019.

11:36

Izvor: Super žena

Manekenka o poznatoj britanskoj koleginici:
Foto: Getty/Peter Kramer

Podeli:

Tajra je za "Vol Strit Žurnal" izjavila da je najpoznatija crnkinja u svetu mode Naomi Kembel, činila sve što je mogla da je otera sa modne scene.

Iako je ne bi nazvala rivalkom, Tajra ističe da je supermodel Naomi radila sve da se ona oseća nepoželjnom kada je ušla u modnu industriju, prenosi Independent.

"To nije bilo rivalstvo. Veoma sam osetljiva na tu reč, jer rivalstvo podrazumeva dvoje jednakih. Ona je tada bila dominantna, bila je supermodel, a ja sam bila samo nova devojka koja je došla avionom iz Pariza i proučavala modu i časopise", izjavila je Benks.

*ALT

Kaže da joj nije bilo lako na početku, i da su joj prvi dani karijere u Parizu bili veoma bolni baš zbog Naomi Kembel.

"Radila sam veliki broj revija, ali sam kući odlazila uplakana, jer Naomi očigledno nije želela da budem tamo i radila je sve što je bilo u njenoj moći da me natera da odem", naglasila je Tajra.

Tajra Benks nije shvatala njeno ponašanje koje je nazvala goznim i strašnim: "To je bilo tako grozno i strašno", istakla je Benks.

Kaže da se Naomi plašila da joj Tajra ne ugrozi mesto, što nije bio slučaj sa ostalim manekenkama.

"Kada sam došla na scenu bila sam joj pretnja, jer je nova 'crna devojka' mogla da joj zauzme mesto, a samo je jedno bilo slobodno", naglasila je Tajra.

Ipak, 2013. godine Naomi Kembel je u intervjuu za magazin "Elle" pohvalila svoju koleginicu i istakla kako je ponosna na nju kao "ženu u boji" koja u svetu modelinga daje priliku drugim devojkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.