Glumica iznenadila sve i saopštila da čeka svoje drugo dete

Poznata glumica En Hetavej obradovala je sve sjajnom fotografijom kojom je objavila da je ponovo u drugom stanju.

Četvrtak, 25.07.2019.

10:29

Izvor: B92

Glumica iznenadila sve i saopštila da čeka svoje drugo dete
Foto: Gettyimages/FrazerHarrison

Podeli:

Ona i njen suprug Adam Šulman očekuju drugo dete.

En je postavila fotografiju na Instagram profil, a na crno beloj slici možemo da je vidimo u širokoj majici i pantalonama sa velikim stomakom. Njen dobro poznati osmeh sada sija posebnim sjajem.

Ona je napisala da nije u pitanju slikanje za neki film i stavila broj 2 pored. Sa glumicama se nikada ne zna, a En se uspešno transformisala za mnoge uloge pa se nismo dali tako lako zavarati.

"Šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao steriliteta i začeća, želim da znate da ni meni nije bilo lako ni u jednoj od mojih trudnoća. Šaljem vam ljubav", napisala je buduća mama.

Nije podelila nikakve dodatne informacije o tome kako se borila da ostane ponovo u drugom stanju i šta je prošla zbog neplodnosti, piše Womenshealthmag. Ona i njen muž venčali su se 2012. godine, a njihovo prvo dete Džonatan Rosebanks je rođeno u martu 2016. godine. Uskoro mališan će postati stariji brat novoj bebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare