Nije više klinka: Ćerka poznatog repera je "zavisnica" od vežbanja FOTO

Godinama se poznati reper Eminem okretao svojoj ćerki Hejli Džejd kao muzi i u njoj pronalazio inspiraciju za svoje pesme od kojih su najpoznatije "Hailies Song", "My dads gone crazy" and "Cleaning out my closet" koje pričaju o njihovom odnosu, ali i o odnosu njega i njene majke.

Sreda, 07.08.2019.

15:50

Izvor: Super žena

Nije više klinka: Ćerka poznatog repera je
Foto: Gettyimages/Christopher Polk

Podeli:

Sada je mala Hejli napunila 23 godine i nije više klinka kakvu je pamtimo. Ona na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije na kojima se hvali izvajanim telom dok se zabavlja na festivalu. Ti trbušnjaci nisu se samo stvorili tu, a ona za sebe kaže da je fitnes fanatik koji stalno dokumentuje navike u vezi sa zdravljem i vežbanjem.

U video-snimcima ona pokazuje kako vežba i koje su njene omiljene sprave u teretani. Za doručak ona jede 4 belanceta, parče sira, dve kriške ćureće slanine i mafin, piše Womanshealthmag. Kao slatkiš jede borovnice, jagode i maline, a izbegava šećer kad god je u prilici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.