I dalje odlično izgleda: Manekenka u kupaćem pokazala savršenu figuru FOTO

Jedna od najpoznatijih i najboljih manekenki Kejt Mos leto provodi sa prijateljima u Italiji, a za uživanje na suncu odabrala je dvodelni crni kupaći koji je istakao njenu figuru i pokazao da Kejt i dalje odlično izgleda.

Utorak, 13.08.2019.

19:17

Izvor: B92

I dalje odlično izgleda: Manekenka u kupaćem pokazala savršenu figuru FOTO
Foto: Getty/Jared Siskin

Podeli:

Ova 45-godišnja manekenka leto provodi na luksuznoj jahti ploveći italijanskom obalom, a društvo joj pravi najbolja prijateljica, 54-godišnja glumica Sadi Frost.

Kejt i Sadi su bliske prijateljice godinama, a bile su poznate kao članice "Primrosea Hilla", društva koje je okupljalo zvezde poznate po vođenju raskalašnog života, ispijanju velikih količina alkohola i korišćenju različitih droga. Danas žive mirnijim životom, a provod su zamenile mirnim i idiličnim odmorima.

Kejt je ranije izjavila kako je upravo Sadi uticala da se smiri i promeni svoj život.

"Kejt je postala nova žena i bolja verzija sebe. Koncentrisana je, profesionalna je i blista. Svi su oduševljeni koliko se dobro oseća nakon što nije konzumirala alkohol godinu dana", izjavio je izvor blizak manekenki za "San" (The Sun).

Kejt danas, nakon burnog perioda života, vrlo vodi računa o svom životu, ali i telu, kojem posvećuje mnogo pažnje.

"Naučila sam da malo više brinem o sebi. Svaki dan vežbam jogu, ne izlazim često i brinem o svojoj koži, što mi pre nije bila navika", izjavila je Kejt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.