Krisi uradila botoks pazuha i otkrila zbog čega je radila liposukciju

Krisi Tajgen upravo je objavila kako je uradila botoks pazuha i time smanjila znojenje.

Sreda, 14.08.2019.

17:22

Izvor: Super žena

Krisi uradila botoks pazuha i otkrila zbog čega je radila liposukciju
Foto: Gettyimages/David Livingston

Podeli:

Ona je napisala kako je to najbolja odluka koju je do sada donela kao i da ponovo može da nosi svilu bez da bude mokra od znoja.

Na njenom Instagram profilu podelila je sa fanovima kratak stori o tome kako izgleda procedura kojoj se podvrgla. Poznati hirurg ubrizgao joj je botoks u pazuh kako bi joj smanjio znojenje na koje se žalila.

Isprva je bila uplašena, ali kada je procedura počela Krisi se opustila. Ako je vidite kako u narednom periodu stalno nosi svilu nemojte da se iznenadite zašto je to tako.

Krisi volimo zato što je iskrena i nikada se nij elibila da prizna da je otišla kod plastičara. Tako je 2017. godine otkrila da je išla na liposukciju pazuha, piše Marie Claire.

"Išla sam na liposukciju pazuha, što je inače velika tajna, ali baš me briga. Bilo je to pre 9 godina, a sada se sve vratilo. Moraću opet da platim liposukciju, ali to me je tada činilo srećnom jer sam se osećala samouverenije u haljinama", izjavila je lepotica tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.