Za nju je vreme odavno stalo: Naša glumica izgleda odlično u šestoj deceniji

Za nju je vreme definitivno stalo. Glumica Lidija Vukićević iz godine u godinu izgleda sve lepše i mlađe, a to je potvrdila i najnovijim fotografijama sa letovanja koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

Četvrtak, 15.08.2019.

11:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Čuvena Violeta Popadić iz serije Bolji život, nedavno je napunila 57 godina, a i dalje izgleda kao na početku glumačke karijere.

Jedinstvena frizura, crna duga kosa u loknama, ali i prepoznatljiv stil oblačenja, kao i savršena figura, zaštitni su znak naše glumice već godinama.

Naša poznata glumica otputovala je u Zanzibar, gde uživa na letnjem odmoru.

Svoje pratioce na društvenoj mreži Lidija svakodnevno obraduje fotografijama sa ove lepe destinacije.

Na fotografijama se vidi da glumica odlično izgleda. Izvajano, preplanulo telo posebno naglašava glumičin i više nego dobar odabir kupaćih kostima, ali i modni dodaci u vidu nakita i sandala.

Mnogi se pitaju kako Lidija ovako dobro izgleda, a ona je jednom rekla da su za njen izgled zaduženi kućni poslovi, šetnje sa psima, vežbanje, ali i dobra genetika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.