Manekenka u zagrljaju drugog posle razvoda: "Mora da mi je ljubav na pameti"

Iako je prošlo tek dva meseca od kako se razvela, poznata manekenka Šanina Šajk viđena je u društvu drugog muškarca.

Četvrtak, 15.08.2019.

16:45

Izvor: super zena

Manekenka u zagrljaju drugog posle razvoda:
Foto: Getty/Rich Fury

Podeli:

Šanina se u junu razvela od muzičara, di-džeja Rakasa, sa kojim je bila godinu dana u braku. Manekenka je nakon razvoda izjavila da se oseća dobro i da će se nakon teškog perioda posvetiti sebi.

Međutim izgleda da nije baš tako. Šanina je slikana u društvu muškarca sa kojim je razgovarala na jahti, ali je nedugo zatim uhvaćena i kako se ljubi sa njim.

Inače, ova lepotica nedavno je na Instagramu objavila forografiju na kojoj pozira u izazovnoj haljini, a ispod slike je napisala:

"Mora da mi je ljubav na pameti", što su njeni fanovi shvatili kao poruku da je ponovo srećno zaljubljena.

View this post on Instagram

Must be love on the brain....

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

*ALT

Inače, spekuliše se da je i njen bivši suprug u novoj vezi. On je nakon razvoda izjavio da mu je razvod teško pao i da mu je to emotivno najteža stvar u životu.

"Šanina je bila moja najveća ljubav. Učinila me je boljim čovekom, i na tome sam joj zahvalan", istakao je Rakas i dodao da se njihov brak završio jer više nisu bili dovoljno kompatabilni da bi opstali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare