Glumica raskinula vezu sa poznatim kolegom posle 6 godina romanse

Kejti Holms i Džejmi Foks okončali su njihovu 6 godina dugu vezu.

Utorak, 20.08.2019.

10:02

Izvor: super zena

Glumica raskinula vezu sa poznatim kolegom posle 6 godina romanse
Foto: Gettyimages/Neilson Barnard

Podeli:

Magazin Pipl (People) potvrdio je da se par razišao nakon 6 godina duge veze. Par je u vezi bio od 2013. godine iako nikada nisu zvanično potvrdili njihovu vezu. Ni ovoga puta nisu imali nikakav komentar na pitanja medija.

Vest o njihovom raskidu došla je pošto je Džejmi slikan kako se drži za ruke sa pevačicom Selom Vav na izlasku iz noćnog kluba u Los Anđelesu. Sela je pevačica i tekstopisac. Izvor blizak glumcu rekao je za magazin da je reč o mladoj pevačici kojoj Džejmi želi da pomogne.

Jedan od gostiju restorana čuo je kako je Džejmi rekao svom prijatelju da se on i Kejti nisu videli mesecima i da su prestali da se viđaju u maju. Tada su se pojavili na Met gali i pozirali su zajedno prvi put kao par na nekom javnom događaju. Sve vreme su se smejali i držali za ruke. U aprilu je jedan od prijatelja nekadašnjeg para rekao da oni pokušavaju da budu zajedno što je više moguće, ali da se ponašaju kao odrasle i odgovorne osobe i da uživaju u vremenu koje provode zajedno.

U poslednjih par meseci oni su se češće pojavljivali u javnosti zajedno, a prošlog decembra su viđeni na jahti. Par je prvi put dao povoda za tračeve o vezi još 2013. godine, samo godinu dana nakon razvoda Kejti i Toma Kruza. Oni su viđeni na plesnom podijumu na jednom događaju u Istočnom Hemptonu, piše Pipl. Glumac je negirao da se nešto dešava između njih, a Kejti je novinarima rekla da ona još apsolutno veruje u ljubav.

"Ja sam osoba koja je puna ljubavi. Naravno, želim da opet pronađem ljubav", izjavila je ona tada.

Nadamo se da raskid sa Džejmijem neće biti povod za njeno razočaranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare