Ne može da diše i otvori oči: Manekenka pokazala bolne ožiljke posle plastične operacije VIDEO

Šokantne fotografije Kejti Prajs pojavile su se u javnosti, a na njima možemo da vidimo kako ona izgleda posle poslednje operacije.

Sreda, 21.08.2019.

15:49

Izvor: Super žena

Ne može da diše i otvori oči: Manekenka pokazala bolne ožiljke posle plastične operacije VIDEO
Foto: Gettyimages/Jeff Spicer

Podeli:

Bivši glamurozni model sada ima 41 godinu, ali Kejti sada izgleda kao da je u agoniji od bolova. Slikana je nakon što se podvrgla operaciji u Turskoj. Na ovim fotografijama možemo da vidimo ožiljke nakon fejsliftinga pošto se prvi put pojavila u javnosti od kada su joj skinuli zavoje.

Kejti je imala poteškoća čak i da razgovara telefonom pa se trudila da škiljeći pročita šta piše na ekranu. Ogledala se u ekranu telefona i preko kamere posmatrala svoje ožiljke. Ima šavove od slepoočnica do ispod ušiju. Bila je opušteno obučena u sivi džemper i crne helanke.

Pored zatezanja lica, Kejti je imala i operaciju kapaka kako bi sprečila njihovo dalje padanje. U isto vreme radila je i podizanje zadnjice. Njen verenik Kris Bojson uradio je operaciju nosa tokom njihovog putovanja jer se nedavno pojavio u javnosti potpuno izmenjenog izgleda.

Prijatelji bliski Kejti upozorili su je da je na granici da počne da preteruje sa zahvatima i da je opsednuta perfekcijom, pogotovo posle vesti o tome da su njena deca plakala kada su je videla posle operacije u aprilu, piše Miror.

Kejti ipak odbija da prestane.

"Volim da vidim rezultate posle operacije i uvek ću imati da promenim nešto drugo na sebi. Zar to ne želi svako? Ja to volim", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare