Glumica napunila 53 godine: One su za nju samo broj FOTO

Jedna od najlepših holivudskih glumica Salma Hajek danas je napunila 53 godine. Iako se mnoge glumice trude da izgledaju dobro, Salma baš i ne mora preterano da brine o svom izgledu zahvaljujući dobroj genetici.

Ponedeljak, 02.09.2019.

10:55

Izvor: Super žena

Glumica napunila 53 godine: One su za nju samo broj FOTO
Foto: Getty/Owen Hoffmann

Podeli:

Ako se može suditi na osnovu fotografija koje objavljuje na svom profilu na Instagramu, glumica izgleda fantastično. Ona je pred rođendan objavila fotografiju u tirkiznom kupaćem kostimu sa plaže i oduševila sve svojom figurom.

Kupaći kostim istakao je dobro poznate izvajane obline glumice, koja je ispod fotografije napisala: "Sutra punim 53 godine. Dakle!?" Selma je očigledno ovom porukom htela da nam stavi do znanja da se ne plaši godina, i da joj one ne mogu ništa.

Očigledno je lepa glumica zadovoljna svojim životom, ali i izgledom, na kojem mogu da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice.

Salma izgleda odlično za svoje godine, i retko ko bi rekao da je napunila 53. U komentarima, njeni pratioci na Instagramu kažu da Salma izgleda predivno kao i pre 20 godina, a slika je dobila i više od milion i po lajkova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.