Kejt Midlton nikada nećete videti da nosi ovu boju

Ona je jedna od najstilizovanijih žena na svetu.

Utorak, 03.09.2019.

10:28

Izvor: Super žena

Kejt Midlton nikada nećete videti da nosi ovu boju
Foto: Gettyimages/WPA Pool

Podeli:

Kejt Midlton poznata je po tome što se odlično snalazi u svetu mode. Žena princa Vilijama zaslužno nisi titulu kraljevske ikone stila, jer uvek izgleda besprekorno i odlično kombinuje sve detalje.

Vojvotkinja od Kembridža slikana je u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansi. Međutim, Kejt nikada nismo i nećemo videti u jednoj boji – narandžastoj!

Kejt stalno eksperimentiše sa bojama i kreacijama. Kako piše Cheat Sheet, ona je primećena u ovoj boji dva puta do sada. 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije u krvavonarandžastom kaputu, koji je više bio crven.

*ALT

Prema analitičarki boja Gabrijeli Vinters, Kejt zna koja boja joj najbolje stoji, a narandžasta nije jedna od njoj omiljenih boja.

Pored toga, ona nosi minimalistički nakit tokom dana, jer pored vereničkog prstena nju ne vidimo sa dijamantima i tijarom jer su oni zabranjeni sve dok sunce ne zađe.

"Pre 18 časova možete da vidite drago kamenje, bisere i safire. Uveče ćete videti da nosi dijamante", rekao je kraljevski ekspert Mika Majer.

On je dodao da se tijare ne nose pre 18 časova, a da je jedini izuzetak venčanje. Nose se na formalnim događajima, a da li će se nositi tijara zavisi od pravila oblačenja i ličnih preferencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.