Prelepa ćerka glumca Džonija Depa prošetala crvenim tepihom sa novim dečkom FOTO

Prelepa naslednica poznatog glumca i pevačice Vanese Paradi prošetala je crvenim tepihom sa svojim dečkom.

Četvrtak, 05.09.2019.

14:38

Izvor: super zena

Prelepa ćerka glumca Džonija Depa prošetala crvenim tepihom sa novim dečkom FOTO
Foto: Gettyimages/Vittorio Zunino Celotto

Podeli:

Lili Rouz Dep i Timoti Čalamet su novi poznati par koji pleni pažnju. Holivud vrvi od ljubavnih priča koje intrigiraju javnost, a najnovija među njima upravo je ova između Lili Rouz i Timotija. Oni su mladi, slavni i zaljubljeni, a dele i francuske korene. Nakon meseci skrivanja oni su tek sad javno iskazali svoju ljubav kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Za ovaj poznati par počelo je da se priča da su u vezi još krajem 2018. godine. Šanelova muza Lili Rouz najstarije je dete glumca Džonija Depa i pevačice Vanese Paradi i odrasla je u Francuskoj, a 23-godišnji Timoti slavu je stekao ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav".

*ALT

Sada samouvereno hodaju crvenim tepihom i ne kriju svoju romansu, a njihovo poslednje pojavljivanje u Veneciji izazvalo je oduševljenje. Modno usklađeni Lili Rouz i Timoti ukrali su svu pažnju fotografa, piše Klix.ba. Prisutni su odmah primetili da glumački par zaljubljeno gleda jedno u drugo, a nije im smetalo ni da zajedno poziraju pred fotografima.

U proleće ove godine Timoti je teško mogao sakriti svoju zaljubljenost pa je u jednom intervjuu otkrio da ga Lili ostavlja bez teksta i da je divna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.