Lepotica se na Nedelji mode u Njujorku pojavila u veoma smeloj kombinaciji FOTO

Mankeneka, glumica i dizajnerka Emili Ratajkovski redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima svog brenda Inamorata.

Subota, 07.09.2019.

16:04

Izvor: Super žena

Lepotica se na Nedelji mode u Njujorku pojavila u veoma smeloj kombinaciji FOTO
Foto: Depositphotos/PopularImages

Podeli:

Uprkos tome, mnoge je ipak iznenadila kada se na Nedelji mode u Njujorku pojavila u kupaćem kostimu. Atraktivna Emili za ovu priliku iskombinovala je kupaći kostim sa odelom, pa je u toj nespojivoj kombinaciji, prema komentarima modnih stručnjaka, izgledala iznenađujuće "chic".

Lepotica je izgled upotpunila jednostavnim crnim sandalama sa dva kaiša i visokom potpeticom, lakiranom braon ručnom torbicom, ali su njeni isklesani trbušnjaci i grudi sve ostalo bacili u drugi plan.

Na zvaničnoj stranici brenda Inamorata piše da su svi komadi inspirisani "ženom iz Kalifornije".

Nedelja mode u Njujorku je događaj koji označava početak jesenje modne sezone i služi kao prethodnica pariskoj i londonskoj nedelji mode, podseća klix.ba.

Tom prilikom u Veliku jabuku se skupi cela modna industrija, počevši od dizajnera i modela, preko urednika modnih časopisa, predstavnika velikih modnih brendova i modnih kuća, do blogera, influensera ili poznatih ličnosti koje samo vole da se pojave na ovakvim događajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.