Glumica uživa u ljubavi sa partnerom: "Puno toga ti dugujem i volim te"

Glumica Penelope Kruz (45) prisustvovala je Filmskom festivalu u Veneciji i oduševila sve svojim izgledom.

Nedelja, 08.09.2019.

16:10

Izvor: B92

Glumica uživa u ljubavi sa partnerom:
Foto: Getty/Carlos Alvarez

Podeli:

Ona je blistala na crvenom tepihu u nekoliko dizajnerskih kreacija koje je odabrala za ovaj festival. Sa njom se međutim nije pojavio njen suprug, glumac Havijer Bardem (50), sa kojim je ova lepotica u braku od 2010. godine.

Iako se o njihovom braku malo zna, ono najvažnije je svima dobro poznato. Lepa glumica i šarmantni glumac zajedno su od 2007. godine, a od tada do danas gotovo da nema skandala koji se vezuju za njih dvoje, ili ih oni dobro skrivaju.

U braku su dobili sina Lea, koji je rođen 2011. godine, i ćerku Lunu koja je rođena 2013. godine.

Paparaci su za sve ove godine zajedničkog života uspeli da ih slikaju sa decom samo nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo, posebno kada si zvezda A produkcije.

Iako su u ljubavi od 2007. godine, Penelope i Havijer su svoju ljubav potvrdili zajedničkim pojavljivanjem na dodeli Goja nagrada, Španske akademije filmske umetnosti, koje se još nazivaju i španskim Oskarom.

"Delim ovu sreću sa svojom partnerkom, prijateljem, ljubavlju, Penelope. Puno toga ti dugujem i volim te", poručio joj je tada javno markantni Havijer preuzimajući nagradu za najboljeg glumca.

Bio je to veoma redak slučaj javnog pokazivanja emocija.

Pre Havijera Bardema, Penelope Kruz je bila u ljubavi sa glumcem Tomom Kruzom, za koga se spekuliše da ga je ostavila zbog njegove opsednutosti kontroverznom sajentologijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.