Ista majka: Naslednica supermodela osvaja modni svet FOTO

Naslednica poznatog supermodela opravdava sva očekivanja.

Utorak, 10.09.2019.

14:02

Izvor: Super žena

Ista majka: Naslednica supermodela osvaja modni svet FOTO
Foto: Gettyimages/Pascal Le Segretain

Podeli:

Kaja Gerber je ćerka jednog od prvih supermodela Sindi Kraford (53) i biznismena Randea Gerbera. Nedavno je u Njujorku proslavila 18. rođendan, a na raskošnu žurku u hotelu "Edišn" došla je u crnoj kožnoj mini-suknji i bodiju od kožnih tračica, sa frizurom u stilu devedesetih.

Bila je to svojevrsna posveta mami Sindi, koja je sličnu odevnu kombinaciju nosila 1992. godine na dodeli MTV nagrada, a koja je na žurku došla obučena kao Šer.

Sličnost majke i ćerke gotovo je neverovatna, a mlada Kaja krupnim koracima grabi prema vrhu najtraženijih modela gde je nekad vladala majka, a modni stručnjaci i fanovi neprekidno nalaze paralele u njihovim karijerama. Trenutno je angažovana na njujorškoj nedelji mode, a krasi i naslovnicu britanskog Voga za oktobar.

Kako je sama rekla, to joj je “najbolji rođendanski poklon koji je mogla da dobije”. Kako je već bila na naslovnici francuskog Voga, najnovija miljenica modne industrije sada još samo treba da dobije naslovnicu onog američkog, a s obzirom na silne pohvale, i to će se, verovatno, dogoditi za koji mesec, piše Jutarnji.hr.

Editorijal u oktobarskom britanskom Vogu dodatno je naglasio sličnost Kaije i njene majke, a u intervjuu je ispričala sve o tome kako je odrastati u digitalno doba i nositi se sa neprekidnom znatiželjom javnosti. Priznala je da joj je ponekad teže da ode u školu nego da radi sa fotografima ili autoritativnim modnim dizajnerima. Progovorila je i o ljubavi, rekavši kako između revija i snimanja nema previše vremena za ljubav.

"Kada radim nemam ni snage za flert sa nekim. Žao mi je, ali zaista nemam. Ali, ne gubim nadu u ljubav. Kada sam kod kuće, živim životom 70-godišnjakinje", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.