Ovo su jasni pokazatelji da vaš partner još nije zreo muškarac

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku.

Ponedeljak, 16.09.2019.

18:29

Izvor: super zena

Ovo su jasni pokazatelji da vaš partner još nije zreo muškarac
Foto: Depositphotos/Goodluz

Podeli:

Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno proverite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečaci konstantno ponavljaju.

Izbegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne beže od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju da pronađu rešenje.

Kritikovanje

To je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškaraca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Sakrivanje emocija

Samouvereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje se da ih pokažu i podele s lepšom polovinom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, već će pokušati što bolje da vas upozna s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem sudova ili uzimanjem porodiljskog odmora umesto partnerke, ako je to pametnija odluka, piše Klix.ba. S druge strane, neko ko je još nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnom i da ne namerava umesto vas da radi "ženske" poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana bi tako mogli da se ponašaju i prema vama ili možda prema vašoj deci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.