Rijana pozirala u pantalonama u kojima je skoro pa nemoguće hodati FOTO

Nakon što je na Nedelji mode u Njujorku predstavila novu kolekciju svog brenda donjeg veša "Savage x Fenty", Rijana je na Instagramu pozirala u komadima svoje luksuzne modne kuće "Fenty".

Sreda, 18.09.2019.

10:11

Izvor: Super žena

Rijana pozirala u pantalonama u kojima je skoro pa nemoguće hodati FOTO
Foto: Gettyimages/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Pevačica i dizajnerka objavila je niz fotki na kojima nosi svoje omiljene komade iz kolekcije za jesen/zimu 2918./19. koja je inspirisana klasičnom muškom garderobom. Linijom preovladavaju zagasite boje i predimenzionirani krojevi, a od tkanina dominira koža.

Rijana je složila nekoliko kombinacija sa komadima iz kolekcije od kojih su nam najzanimljivije pantalone koje je predstavila u dvema varijantama, piše index.hr. Uske pantalone s ekstra dugačkim nogavicama koje je ona navukla preko čizmica s visokom potpeticom definitivno nije moguće kombinovati s ravnim cipelama jer biste se spotaknule preko njih. Zato noge u njima izgledaju beskrajno dugo.

Rijana je pozirala u kožnom i sivom modelu, koji izgleda kao trenerka, a iskombinovala ih je s takozvanim korset čizmama koje takođe potpisuje ona.

Iste čizmice u beloj boji iskombinovala je s još jednim zanimljivim pantalonama, odnosno biciklističkim pantalonicama od sjajnog lateksa koje na fotki deluju jako neudobno jer su joj stisle bedra.

Takođe je pozirala i u potpuno crnom izdanju s kožnom košuljom i minićem i jednostavnim sandalama sa dva kaišića i visokom štiklom, a crninu je razbila debelom zlatnom ogrlicom koju je uparila s narukvicom za gležanj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare