Pevačica u ulozi manekenke: Prošetala pistom u haljini kojom je pre 19 godina šokirala javnost VIDEO

Pevačica, glumica, producentkinja, plesačica, Dženifer Lopez od sada na popis svojih talenata stavlja i manekenstvo.

Subota, 21.09.2019.

10:36

Izvor: Super žena

Pevačica u ulozi manekenke: Prošetala pistom u haljini kojom je pre 19 godina šokirala javnost VIDEO
Foto: Gettyimages/Ethan Miller

Podeli:

Naime, ova atraktivna pevačica za koju mnogi komentarišu da joj godine ne mogu ništa, poput prave profesionalke prodefilovala je pistom na nedelji mode u Milanu i zaradila grandiozni pljesak i ovacije publike.

Reviju modne kuće Versace na nedelji mode u Milanu zatvorila je upravo Lopez. Na sebi je nosila prekrojenu verziju kultne haljine iste modne kuće koju je pre 19 godina nosila na dodeli Grammy-ja. Dok je ponosno, poput prave profesionalke hodala pistom bacajući nogu pred nogu, u haljini koja je jedva obuzdala sve njene atribute, Lopez je izazvala ovacije i dobila je ogromnu podršku publike. Nakon njene spektakularne šetnje na pisti joj se pridružila i slavna Donatela Versaće.

Ovo nije prvi put da se italijanski modni div Versace svojim kreacijama vraća u prošlost. Na proleće je Donatela odala počast svom preminulom bratu Đaniju Versaćeu pravom modnom poslasticom. Pistom su tada prodefilovali najpoznatiji supermodeli devedesetih, Naomi Kempbel, Klaudija Šifer, Sindi Kravford, Karla Bruni i Helena Kristensen.

Društvene mreže su "eksplodirale" od pozitivnih komentara na račun izgleda Dženifer Lopez i mnogi su se zapitali da li je realno da i u pedesetoj pjevačica izgleda tako dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare