Svi su šokirani pozadinom starlete: "Njena zadnjica samo raste" FOTO

Još se nisu slegli utisci oko dodele Emi nagrada, a najpoznatija starleta Kim Kardašijan i dalje je u centru pažnje.

Ponedeljak, 23.09.2019.

15:20

Izvor: Super žena

Svi su šokirani pozadinom starlete:
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez

Podeli:

Naime, zaštitni znak najpoznatije sestre iz klana Kardašijanovih, njena zadnjica, nije ni ovaj put mogla da bude nezapažena. Međutim, ono što su skoro svi primetili je da je njena zadnjica sve veća.

Već dugo se polemiše da li je Kim u zadnjicu ugradila silikone. Ako se može suditi na osnovu fotografija izgleda da je čuvena starleta povećala zadnjicu.

Na društvenim mrežama uveliko se komentarišu fotografije Kim Kardašijan i naglašava da njena zadnjica nikada nije bila veća.

Neki korisnici Instagrama i Tvitera komentarišu da treba uzeti u obzir i izgled haljine koju je Kim nosila na dodeli Emi nagrada, a koja je u zadnjem delu naborana i ima mašnu.

"Njena zadnjica samo raste", "Čini mi se da Kim ima tumor na zadnjici", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Kim i njena sestra Kendal postale su predmet podsmeha nakon izjave na sinoćnjoj dodeli Emi nagrada, kako njihova porodica u rijalitiju nije glumila, i kako su sve priče u rijalitiju njihove porodice nastajale bez filtera i scenarija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.