Prestala je da nosi brushalter, a danas o njenim grudima svi pričaju

Modna blogerka i pisac Šidera Egeri oduvek je mrzela svoje opuštene grudi i često ih je skrivala.

Sreda, 25.09.2019.

11:05

Izvor: Index

Prestala je da nosi brushalter, a danas o njenim grudima svi pričaju
Foto: assumption111/depositphotos

Podeli:

Kada je napunila 19 godina, odlučila je da prihvati svoje telo i grudi te je pokrenula kampanju #SaggyBoobsMatter, kroz koju širi poruku o ljubavi i pozitivnom odnosu prema svom telu.

Na profilu na društvenoj mreži Instagram, gde koristi ime Slumflower, ona objavljuje svoje fotografije na kojima ne nosi brushalter.

Njen pokret je privukao pažnju mnogima, a ona je postala inspiracija brojnim žena.

View this post on Instagram

Our gummy smile queen! #SAGGYBOOBSMATTER

A post shared by Chidera Eggerue (@theslumflower) on

"Koliko se god video napredak, još je dug put da primenimo način na koji se govori o ženskom telu", poručila je, te dodala:

"Ja sam žena koja je bila ljuta zbog svojih grudi, uvek sam ih se stidela. Vi ste mi pokazali da one mogu da budu seksi i da mogu da ih prihvatim", poručila joj je jedna žena preko društvenih mreža.

Kaže da najviše voli poruke majki koje pišu da su zavolele svoje telo nakon porođaja, ali priznaje da nisu svi komentari pozitivni.

Stižu joj i ružni komentari, uglavnom od muškaraca. Razlog za to ona vidi u činjenici da ljudi nisu navikli da gledaju opuštene grudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.