Pevačica otkrila kako je smršala 45 kilograma posle porođaja FOTO

Ona je čvrsto rešila da se posle trudnoće dovede u red i bude zdrava.

Petak, 27.09.2019.

10:53

Izvor: Super žena

Pevačica otkrila kako je smršala 45 kilograma posle porođaja FOTO
Foto: Getty Images/Neilson Barnard

Podeli:

Džesika Simpson je u martu donela na svet treće dete Birdi Mej i od tada su joj prioritet njeno zdravlje i izgled. Posvetila se malim promenama u svakodnevnom životu koje su donele ogromne rezultate kada je reč o njenom izgledu. Šest meseci kasnije izgubila je 45 kilograma i ponosno je izjavila da je srećna što se opet oseća kao nekada.

Njen trener Harli Pasternak otkrio je da je ona u trećoj trudnoći imala preko 100 kilograma. U konsultacijama sa doktorom napravili su plan da Džesiki pomognu da smrša i ponovo bude u formi i dobrog zdravlja. Sada nakon 6 meseci to je postalo stvarnost. Nijedna strana nije zagovornik ekstremnih i iscrpljujućih dijeta, ali rezultati nisu izostali.

Za razliku od drugih poznatih ličnosti koje se odlučuju za intenzivne treninge i boks, Džesikin režim je podrazumevao hodanje, i to čak 14.000 koraka dnevno. Sve je to bio proces koji je trajao.

Prvo su sačekali da se Džesika u potpunosti oporavi od porođaja i započeli su vežbanje sa 6.000 koraka dnevno. Uveli su i neke male promene u ishrani kako bi sprečili nagomilavanje novih kilograma. Jela je lagane proteine i povrće tokom dana, tri obroka dnevno, sa dve užine kao što je šaka badema.

Bilo joj je dozvoljeno da tu i tamo s vremena na vreme malo zgreši, jer te male sitne greške omogućavaju da duže izdržite na nekoj dijeti.

Džesika je počela više da šeta sa svojom porodicom, ali i da hoda na traci dok gleda omiljenu seriju kod kuće. Tek kada je dostigla određenu spremnost i dobila dozvolu lekara, ona je počela da radi intenzivnije treninge za celo telo, piše Eonline.com. Ona i trener su pratili nejn napredak, a na svakom treningu su se fokusirali na novu grupu mišića.

Isti trener pomogao joj je i kod prethodnih trudnoća da ponovo vrati staru kilažu pa je ostala verna klijentkinja. Pevačica nije htela samo da dođe do toga da izgleda dobro, već da bude zdrava, da se oseća lepo i bude i sama bolja osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare