Ako vam se udvara neki od ovakvih momaka, bežite od njega glavom bez obzira

Upoznale ste nekog frajera i na prvu loptu vam se čini kao pravi pogodak na lotou? Možda ne bi bilo loše da proverite još jednom.

Utorak, 01.10.2019.

17:59

Izvor: super zena

Ako vam se udvara neki od ovakvih momaka, bežite od njega glavom bez obzira
Foto: Depositphotos/shock

Podeli:

Istinski romantici uvek će vam reći da postoji ljubav na prvi pogled. Možda i postoji, ali ponekad vam tek bolja analiza ponašanja određene osobe može otkriti želite li da provodite vreme s njom. Takođe, postoje i frajeri s kojima ćete jako teško biti srećne, a ovo su upravo oni koje treba da izbegavate u širokom luku.

Mamin sin

On je savršen i najbolji. Barem ako pitate njega. I njegovu mamu. Jako je vezan za svoju mamu i ima (pre)visoko mišljenje o samom sebi, a prepoznaćete ga po tome što uvek mora biti u centru pažnje i ne bi imao ništa protiv toga da ceo dan provedete "pevajući mu hvalospeve", piše Index.hr. Osim toga, verovatno mnogo pažnje posvećuje oblačenju i sopstvenom izgledu pa nemojte da se začudite ako shvatite da ima više cipela nego vi.

Lokalni zavodnik

Sve vaše prijateljice su čule za njega? Ovo bi mogao da bude prvi znak za uzbunu. S njim ćete se verovatno osećati kao kraljica, a mogao bi da vas časti i skupim večerama, ali i obasipa poklonima. Ipak, isto tako bi ovaj iskusni zavodnik mogao bi jednaku pažnju da posvećuje i drugim ženama. Priprema, pozor, bežite! Ne treba vam to u životu.

Adrenalinski zavisnik

Nema ništa loše u tome da je dečko na kog ste bacile oko zaljubljenik u sport i zdrav život. Ako ga zabavljaju samo adrenalinske avanture i većinu vremena provodi testirajući sopstvene granice, zapitajte se da li možete da pratite njegov tempo. Verujte nam, on ne planira da stane samo kako biste ga vi stigle.

Karijerista

Vaš prvi sastanak je prošao u razgovoru o njegovom poslu. Iako je ambicioznost vrlina, pripazite se. Ako prvi dolazi na posao, a poslednji odlazi s njega i gotovo svakodnevno odlazi na piće s kolegama, onda je pred vama školski primer karijeriste. To je dečko kome je posao na prvom mestu, a sve ostalo na drugom. Ne znamo na kom biste onda bili vi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.