Devojka fudbalera u trenerci: Odlično joj stoji i sportska garderoba FOTO

Ovu lepoticu navikli smo da viđamo u raskošnim haljinama i bikiniju, ali su je paparaci nedavno fotografisali u ležernom izdanju.

Ponedeljak, 07.10.2019.

16:00

Izvor: Super žena

Devojka fudbalera u trenerci: Odlično joj stoji i sportska garderoba FOTO
Foto: Getty/Carlos Alvarez

Podeli:

Devojka jednog od najboljih fudbalera na svetu Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez (25), voli da sa svojim pratiocima na Instagramu deli izazovne fotografije i retko možemo da je vidimo u nekom opuštenijem izdanju.

Paparaci su je nedavno uslikali zajedno sa dečkom kako šetaju u veoma opuštenom, sportskom izdanju.

Georgina je obukla crvenu trenerku i obula patike, čime je dokazala da i te kako ume da nosi i ovakvu odeću.

Sportsko izdanje lepe Argentinke nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Uska trenerka istakla je lepe Georginine obline i naglasila njenu figuru, što je potvrdilo da ova lepotica ume baš sve da nosi.

Da se i njenom dečku dopalo kako je lepotica izgledala, dokazuju i fotografije na kojima se vidi kako je Ronaldo sve vreme grli i dodiruje.

Podsetimo, Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine dok je sadašnja devojka fudbalera radila u jednom ekskluzivnom butiku.

Od tada se ovaj par ne razdvaja, a Georgina je zahvaljujući svom dečku postala izuzetno poznata. Posvećena je jogi i vežbanju, pa često svoje pratioce na Instagramu obraduje ovakvim fotografijama. Inače, ovu lepoticu na Instagramu prati skoro 14 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.