Glumac postaje tata po šesti put: "Posle tri spontana, moja žena će roditi još jednu bebu"

Glumac objavio vest da će njegova porodica postati bogatija za još jednog novog člana.

Utorak, 08.10.2019.

12:17

Izvor: Super žena

Glumac postaje tata po šesti put:
Foto: Gettyimages/Mark Davis

Podeli:

Džejms van der Bik otac je petoro dece, a na profilu na INstagramu objavio je prelepu vest – uskoro u njegovu porodicu stiže još jedna beba!

Glumac poznat po ulozi Dosona u seriji "Dosons Krik" nije nikada krio da je veoma posvećen otac i velika podrška svojoj supruzi u odgajanju dece, piše Index.hr. Roditeljske savete veoma rado deli svojim kolegama, pa je tako i na dodeli Zlatnog globusa imao nekoliko reči za njih.

"Presrećni smo što možemo da objavimo da nas je još jedno klupko sreće odabralo da mu budemo porodica", napisao je ponosni tata uz objavljenu fotografiju cele porodice na okupu.

Otkrio je i da je njegova supruga Kimberli imala tri spontana pobačaja do sada.

"Pobačaj je nešto o čemu ljudi retko razgovaraju i često prolazi u tajnosti. Ali to ne sme da se posmatra kao sramota", istakao je i dodao da je u takvoj situaciji važno samom sebi dati prostora i vremena kako bi tugovali.

Glumac je sa suprugom rekao sudbonosno "da" 2010. godine, a danas su roditelji četiri ćerki Gvendolin, Olivije, Emilije i Anabel Lije, ali i sina Džošue.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.